It-adgange

Hvilke brugere har rettighederne i din organisation?

Der er stigende fokus hos blandt andet Datatilsynet på efterlevelse af ISO27001/2, GDPR-, NSIS- og NIS-direktiverne. De centrale parametre indenfor it-sikkerhed er fortrolighed, integritet og tilgængelighed, herunder hvorvidt der er styr på brugere og deres adgange. Derfor vil der også fremover blive stillet skrappe krav til kontrol og tilsyn.

For mange organisationer er det en tidskrævende opgave at kontrollere rettighedsniveauet til it-systemerne for de enkelte medarbejdere. Med vores organisationsstyringssystem OS2mo for offentlige organisationer eller OS GIR for private organisationer får du et støtteværktøj, der giver indsigt i alle brugeres it-adgange og rettigheder. Samtidig giver løsningen den enkelte leder nem adgang til at gennemføre et tilsyn på en effektiv måde.

NIS2

Indblik og overblik med vores alt-i-ét organisationsstyringssystem

OS2mo/OS GIR er et brugervenligt værktøj, der er udviklet til at forene jeres medarbejder- og organisationsdata. Løsningen giver desuden et overblik over, hvordan organisationen så ud i går, hvordan den konkret ser ud i dag, samt hvordan den kommer til at se ud i fremtiden. I tillæg kan du benytte spol-frem-funktionen, så du kan designe fremtidige organisationsændringer, der træder i kraft automatisk.

Med OS2mo/OS GIR får du indblik i organisationsstrukturen, afdelingerne, de ansattes forhold, titler, tilknytninger samt ledelseshierarkiet. Jeres organisationsændringer understøttes fra start til slut, samtidig med at antallet af manuelle arbejdsgange reduceres, hvilket giver overskud til meningsfuldt arbejde og økonomiske besparelser.

OS2mo/OS GIR er skabt med fokus på sikkerhed og kvalitet og er med til at sikre efterlevelse af gældende lovkrav. Alt er open source, hvilket giver organisationen fuldt ejerskab over produktet og komplet gennemsigtighed i løsningen.

Fem hurtige om OS2mo/OS GIR:

OS2mo
OS GIR
NIS2
SKI-leverandør

Magenta er leverandør på SKI-aftalen 02.14

Magenta er optaget på SKI aftalen 02.14 – et dynamisk indkøbssystem, I kan bruge til at købe konsulenthjælp. Vi tilbyder konsulenthjælp til blandt andet udvikling og implementering. Det kan være videreudvikling af jeres og vores eksisterende løsninger, og det kan også UX, selvbetjening, eller andre projekter, som I har en god ide til.

Læs mere »

(Afholdt) Webinar om bæredygtig it d. 6. juni – Opnå besparelser og reducér dit CO2-aftryk

Kom til webinar om OS2borgerPC, der ud over at beskytte kommunens borgere mod keyloggers og datatyveri også er en bæredygtig it-løsning, der reducerer jeres årlige omkostninger.

I webinaret fortæller it-konsulent fra Gladsaxe Kommune Anders Vejgaard om kommunens erfaringer med brug af OS2borgerPC, og uden at sige for meget, kan vi afsløre, at kommunen årligt sparer 12.000 kwh – svarende til 7 gennemsnitsdanskeres årlige elforbrug. Derudover levetidsforlænger kommunen eksisterende hardware markant, hvilket i sig selv er godt for både pengepungen og kommunens CO2-udslip.

Læs mere »