Praktik i Magenta

Vil du være med til at skabe open source løsninger i verdensklasse?

Vi er altid i udvikling og på udkig efter nye talenter til vores praktikforløb - måske er det dig, vi leder efter?

Tillid, fleksibilitet og plads til dig

Hos Magenta vil du møde et åbent og tillidsfuldt arbejdsmiljø med passionerede medarbejdere. Vi vægter et arbejdsmiljø hvor der er højt til loftet og plads til alle typer mennesker, og så ved vi, at en work-life-balance skaber arbejdsglæde og produktivitet. Det betyder, at vi tilbyder et praktikforløb med fleksible arbejdstider, der kan tilpasses og justeres efter dine behov. 

Tillid er en helt central værdi i Magenta, også i vores praktikforløb. Vi har tillid til dine kompetencer og idéer, og tror på at du kommer med en faglighed og ekspertise som vi kan lære af. Vi ved også, at den bedste måde at afprøve sin teori på, er ved at anvende den. Det indebærer, at du fra første dag i dit praktikforløb vil deltage aktivt i konkrete projekter og få ansvar for udførelsen af opgaver på alle niveauer af et projekt.

Et skræddersyet praktikforløb

Det er vigtigt for os, at dit praktikforløb tilpasses din faglighed og dine ønsker, så du kan vokse på de områder, der er vigtige for dig og det du brænder for. Derfor vil dit praktikforløb løbende blive tilrettelagt og evalueret for at sikre, at du beskæftiger dig med det, der er relevant for dig. Vi sørger desuden for, at du ikke står alene under dit praktikforløb. Du vil få tilknyttet en projektleder samt en faglig sparringspartner, som begge vil hjælpe og guide dig undervejs i dit praktikforløb. Det betyder også, at vi løbende vil afholde samtaler med fokus på din trivsel. Desuden tilbyder vi en række sociale arrangementer, samt en lækker frokostordning som du vil blive en del af, uanset om det er på kontoret i København eller Århus. 

Lyder det som noget for dig?

Send dit CV og en kort motiveret ansøgning til apply@magenta.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi vil opbevare din mail og dit materiale i 6 mdr., hvorefter det slettes. I tilfælde af at du ønsker at korrigere materialet, eller du ønsker at blive slettet, så bedes du skrive til apply@magenta.dk og oplyse den mailadresse, som dit materiale er sendt fra. Vi opbevarer data i Google Cloud, EU hosting.

Hvem er Magenta?

Med 25 års erfaring inden for open source it-løsninger og omkring 40 medarbejdere fordelt på kontorer i København, Aarhus og Nuuk, er vi Skandinaviens førende open source-virksomhed.  Læs mere

magathon
Praktikprogram hos Magenta - stærkt open source fokus​