Huset Magenta

Største danske it-leverandør med et rent open source-fokus

Vi har arbejdet med open source-teknologier siden 1999.

Vi udvikler løsninger inden for web, grunddata, samarbejdsværktøjer, ESDH, design og integration mellem fagsystemer. Vores kunder tæller både offentlige institutioner som kommuner og regioner men også en lang række private kunder.

  • Kontorer i København, Aarhus og Nuuk
  • 45 medarbejdere
  • Leverer open source – og kun open source
  • Leverandør på SKI-aftalen 02.18 og 02.17 til Staten og de danske kommuner
Skandinaviens største Open Source IT-leverandør Magenta 1999

Magenta er eliteleverandør til det offentlige i Danmark

For tredje år i træk er Magenta certificeret som eliteleverandør til det offentlige. Eliteleverandørerne vælges af Udbudsvagten ud fra det samlede beløb, som hver enkelt virksomhed i løbet af regnskabsåret har faktureret landets offentlige myndigheder.
 
Vi er stolte over vores fantastiske samarbejde med det offentlige og over at kunne kalde os eliteleverandør.
Magenta er for igen certificeret som eliteleverandør til det offentlige.
Ydelser

Implementering, rådgivning og support

Leverancer fra Magenta vil altid være licenseret under en OSI-godkendt open source licens.

Hos Magenta har vi omfattende erfaring med at arbejde i open source communities.

Derudover yder vi rådgivning, support og udvikling på en række Linux-distributioner, Apache, MySQL og LibreOffice/OpenOffice.

På vores udviklerdage, som vi holder 2-3 gange om året, er databeskyttelse og beredskabsplaner faste punkter. Det er også en fast del af de tjeklister, vi benytter ved projektopstart.”

Anne Dorte Bach, DPO

Kontakt

Skriv en mail på info@magenta.dk, hvis du har kommentarer, spørgsmål eller noget helt tredje. Du kan også kontakte en af vores medarbejdere direkte via medarbejderoversigten.

Morten Kjærsgaard | Magentas direktør

Vi tror på, at produktkvalitet er en nøgleparameter for at kunne eksistere i det kommunale marked, der er stærkt konkurrencepræget, og vi ved, at vores omdømme er en afgørende kapital. Og så tager vi kun penge for vores services – ikke for brugerlicenser eller tvungne opdateringer. Det skaber tillid, giver en bedre kundeoplevelse, og vi har erfaret, at det også giver loyale kunder. “

Morten Kjærsgaard

Direktør, Magenta

Magenta har oprettet et arkiv med tutorials og indlæg om nyttige open source værktøjer, som vores udviklere bruger i hverdagen eller har testet til mere specifikke kundeløsninger.

Den første tutorial handler om performance testing med open source værktøjet JMeter, Materialet er udarbejdet af Andreas Kring, der introducerede JMeter ved en af Magentas udviklerdage. Materialet er delt op i 3 øvelser, der når omkring mange af de fundamentale konfigurationsmuligheder for JMeter.