Ledige stillinger hos Magenta

Lige nu har Magenta ledige stillinger og praktikpladser i vores praktikprogrammer. Vi har også jobopslag på vores Jobindex-virksomhedsprofil.

Du er selvfølgelig også velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning og fortælle lidt om dig selv på info@magenta.dk.

Udvikler med cloud, DevOps og CI/CD-erfaring

Udvikler med DevOps-erfaring

Magenta søger snarest muligt tiltrædelse af en dygtig udvikler med erfaring indenfor automatisering, infrastruktur, containerbaseret drift af cloud og CI/CD. Vi er nordens største Open

Læs mere »
Kommunikationspraktikant, København eller Århus

Kommunikationspraktikant, København eller Århus

Hos Magenta søger vi en praktikant, der kan hjælpe os med højne synligheden af vores virksomhed og højne kvaliteten af vores eksterne kommunikation. Da vi ikke tidligere har haft dedikerede medarbejdere til at varetage kommunikationsopgaver, søger vi en praktikant der har mod på at tage ansvar og give os modspil.

Læs mere »

Mere om Magenta

Magenta har arbejdet med open source-teknologier siden 1999.

Vi udvikler løsninger inden for web, grunddata, samarbejdsværktøjer, ESDH, design og integration mellem fagsystemer til primært større offentlige institutioner. I dag er Magenta blandt de største danske kommercielle open source-leverandører.

I efteråret 2017 etablerede Magenta virksomhed i Grønland. Målet er at udbrede gode open source-løsninger til selvstyret og til de grønlandske kommuner og virksomheder.

“Arbejdet hos Magenta er en balance mellem ansvar og de krav, som stilles til mig. Hos Magenta arbejder vi meget med, at den enkelte har et overblik over sit ansvar, og vi har en stor indflydelse på vores ansvarsområder. Det giver mig en ro i maven i forhold til, at jeg er far til 3, aktiv i bestyrelsesarbejde og har en kone med et travlt job.”Thomas Ottosen, projektleder i Aarhus og salgsansvarlig.