Ledige stillinger hos Magenta

Lige nu har Magenta ingen ledige stillinger eller praktikpladser i vores praktikprogrammer.  Vi har også jobopslag på vores Jobindex-virksomhedsprofil, når vi har ledige stillinger.

Du er selvfølgelig også velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning og fortælle lidt om dig selv på info@magenta.dk.

Vi har også jobopslag på vores Jobindex-virksomhedsprofil, når vi har ledige stillinger.

Du er selvfølgelig også velkommen til at sende os en uopfordret ansøgning og fortælle lidt om dig selv på info@magenta.dk.

Mere om Magenta

Magenta har arbejdet med open source-teknologier siden 1999.

Vi udvikler løsninger inden for web, grunddata, samarbejdsværktøjer, ESDH, design og integration mellem fagsystemer til primært større offentlige institutioner. I dag er Magenta blandt de største danske kommercielle open source-leverandører.

I efteråret 2017 etablerede Magenta virksomhed i Grønland. Målet er at udbrede gode open source-løsninger til selvstyret og til de grønlandske kommuner og virksomheder.

“Arbejdet hos Magenta er en balance mellem ansvar og de krav, som stilles til mig. Hos Magenta arbejder vi meget med, at den enkelte har et overblik over sit ansvar, og vi har en stor indflydelse på vores ansvarsområder. Det giver mig en ro i maven i forhold til, at jeg er far til 3, aktiv i bestyrelsesarbejde og har en kone med et travlt job.”Thomas Ottosen, projektleder i Aarhus og salgsansvarlig.