IT-løsninger

Udvikling af open source software siden 1999

I Magenta er vi specialister i at udvikle open source software og integrationer, til offentlige og private sektorer i Danmark, Grønland og Norden. En skræddersyet softwareløsning giver de bedste resultater: Bedre kontrol af din data, automatisering af dine processer, reduktion af omkostninger og meget mere.

Blandt andet leverer vi OS2mo, som får styr på mennesker og enheder i din organisation, og OS2datascanner, et avanceret scanningsværktøj der sikrer GDPR compliance og høj datakvalitet i hele jeres organisation.

 

Se vores produktportefølje hér:

OS2datascanner

OS2datascanner

Effektiv beskyttelse mod sikkerhedsbrister

OS2datascanner er et avanceret scanningsværktøj, som finder personkritiske og personhenførebare informationer på hjemmesider, intranet, netværksdrev og mailservere.

Læs mere »
OS2borgerPC

OS2borgerPC

Webbaseret applikation

OS2borgerPC er et remote management system til offentligt tilgængelige publikums-computere.

Læs mere »
OS2cprbroker

OS2cprbroker

Effektiv håndtering af CPR-data

OS2cprbroker fungerer som et fælles CPR datalager i kommunernes IT-infrastruktur.

Læs mere »

Ydelser og kompetencer - udvikling af software og rådgivning

Magentas ydelser og kompetencer spænder fra udvikling, drift, rådgivning og vedligehold til support på systemer, infrastruktur og software.

Vi nytænker og udfordrer markedet og er stolte af vores innovative kræfter, der flytter vores kunder fremad og giver dem den nyeste viden og software. Derudover yder vi rådgivning, support og udvikling på en række Linux-distributioner, Docker, Apache, MySQL og LibreOffice/OpenOffice.

 

Her er nogle af de open source teknologier, som er blandt vores spidskompetencer:

Security Assertion Markup Language

SAML-baseret sikkerhed og fødereret login

Log på din løsning – én gang for alle

Med SAML-baseret og fødereret login skal brugerne logge ind en enkelt gang for alle systemer, der er omfattet i løsningen. En sådan løsning kaldes også for Single Sign-On (SSO) eller enkeltlogon.

Læs mere »
Rest-integration Magenta

REST-integration

Kommunikation imellem it-systemer og til at løse fælles opgaver.

Hos Magenta arbejder vi indenfor de fællesoffentlige retningslinjer for anvendelse af web-services og særligt REST webservices i it-løsningerne i den offentlige sektor.

Læs mere »
Lokal Rammearkitektur

Implementering af rammearkitektur

Spark monopolet ud af kommunen

Med Rammearkitekturen indføres standarder, åbne snitflader og en løst koblet IT-arkitektur. Rammearkitekturen kan overflødiggøre eller automatisere diverse processer og arbejdsgange ved at genbruge data mellem systemerne.

Læs mere »

Er du allerede kunde hos os?

Del dine erfaringer i fællesskab

I Magenta er open source, gennemsigtighed og samarbejde kærneværdier. Vi ønsker et tæt samarbejde med vores kunder for at skabe den bedst mulige oplevelse og et skudsikkert produkt. Som kunde i Magenta giver vi dig mulighed for at tilgå specifikke erfaringsgrupper (ERFA) for de produkter du er kunde på, for at i fællesskab med andre kunder og brugere dele erfaringer i et åbent forum. ERFA-grupperne benytter chatplatformen Rocket.Chat.

For at komme ind skal du logge ind med de loginoplysninger som er sendt til dig på mail, eller tage fat i projektleder på produktet for at blive tilføjet. Klik på de nedenstående links for at tilgå grupperne.