Offentlig Digitalisering 2016

Magenta deltager på Offentlig Digitaliserings messe

I næste uge deltager Magenta på Offentlig Digitalisering 2016 i Musikhuset, Aarhus. Konferencen er samlingspunkt for alle, der arbejder professionelt med digitalisering. Med en forventet deltagelse på mere end 1200 deltagere og fokus på digitaliseringen af den offentlige sektor og de udfordringer og muligheder, udviklingen medfører, er Offentlig Digitalisering et godt sted at møde nye og gamle bekendtskaber.

Besøg os på stand 44 og hør mere om blandt andet Danmarks første OpenESDH eller vores scanningsværktøj Webscanner. Vi glæder os til at hilse på så mange som muligt og få lejlighed til at fortælle om det vi kan og brænder for.

Læs mere om Huset Magenta hér.

Offentlig Digitalisering 2016
Se eller gense webinar fra d. 8.september

Se eller gense webinar fra d. 8.september – Classroom+

Magenta og Semaphor præsenterer i fællesskab første version af en sikker undervisningsplatform, der kan drives i Danmark. Det er afgørende, at digital vidensdeling kan foregå på en tryg måde for skoler og elever. Platformen, der er open source-baseret, kan anvendes på de fleste PC’er, herunder også Chromebooks.

Læs mere »
Google

Bevar kontrollen med OSelev

Hvordan kan vi genbruge Chromebooks i folkeskolerne og bevare kontrollen? I dag anvender ca. halvdelen af landets folkeskoler Chromebook og Google Workspace Education. Med Datatilsynets mistanker

Læs mere »