ODA – Region Midt topsikrer database med mentalerklæringer

ODA sikre håndtering af følsomme personoplysninger

Version2 har bragt en artikel, med fokus på privacy-by-design, sikkerhed og sundheds-it. Baggrunden for artiklen er Dansk IT’s konference om offentlig it i marts måned. Her fortalte Projekt- og metodeanvarlig ved Sundheds-it Morten Juul, om retspsykiatriens arbejde med at skabe en sikker database til udfærdigelse af mentalerklæringer.

Case-præsentationen ODA – Observand Database – et system til håndtering af følsomme personoplysninger var den ene af de leverandørspor Magenta havde med på OffDig.

Læs Version2’s artikel: Drab, drabsforsøg og voldtægt: Region topsikrer database med mentalerklæringer

Læs også mere om Huset Magenta hér.

Foto stammer fra Version2’s artikel.

Morten Juul fra Region Midt fortæller om ODA
SKI-leverandør

Magenta er leverandør på SKI-aftalen 02.14

Magenta er optaget på SKI aftalen 02.14 – et dynamisk indkøbssystem, I kan bruge til at købe konsulenthjælp. Vi tilbyder konsulenthjælp til blandt andet udvikling og implementering. Det kan være videreudvikling af jeres og vores eksisterende løsninger, og det kan også UX, selvbetjening, eller andre projekter, som I har en god ide til.

Læs mere »

(Afholdt) Webinar om bæredygtig it d. 6. juni – Opnå besparelser og reducér dit CO2-aftryk

Kom til webinar om OS2borgerPC, der ud over at beskytte kommunens borgere mod keyloggers og datatyveri også er en bæredygtig it-løsning, der reducerer jeres årlige omkostninger.

I webinaret fortæller it-konsulent fra Gladsaxe Kommune Anders Vejgaard om kommunens erfaringer med brug af OS2borgerPC, og uden at sige for meget, kan vi afsløre, at kommunen årligt sparer 12.000 kwh – svarende til 7 gennemsnitsdanskeres årlige elforbrug. Derudover levetidsforlænger kommunen eksisterende hardware markant, hvilket i sig selv er godt for både pengepungen og kommunens CO2-udslip.

Læs mere »