Mød Magenta på OffDig konference 2019 i Musikhuset i Aarhus

Du finder os på stand nr. 44 ved OffDig konferencen, hvor du fra den 13. til den 14. marts har mulighed for at høre mere om vores open source produkter – bl.a. OS2datascanner, OS2borgerpc og vores booking- og CMS-løsninger.

Du kan også få indblik i vores udviklingsarbejde og møde både softwareudviklere og projektledere til en uforpligtende samtale om dine ønsker og behov til digitale it-løsninger.

Magenta case-præsentationer på konferencens leverandørspor

På OffDig konferencens leverandørspor har du mulighed for at opleve case-præsentationer af to produkter udviklet af Magentas i samarbejde med henholdsvis OS2-samarbejdet og Region Midtjylland:

Onsdag den 13. marts kl. 12.05 – 12.50 i Musikhusets Symfonisk Sal kan du opleve case-præsentationen Tværkommunale løsninger i OS2

OS2mo (mennesker og organisation) er et af de projekter og produkter, OS2-samarbejdet er længst med. Sekretariatschef for OS2 Rasmus Frey, Faglig koordinator i Favrskov Kommune Thomas Vinther Andersen, Udviklingskonsulent i Hjørring Kommune Peter Bastian Hansen og Digitaliseringskonsulent i Syddjurs Kommune Line Lynggaard Sørensen præsenterer bl.a. OS2mo og drøfter en lang række anvendelser af tværkommunale løsninger.

Torsdag den 14. marts kl. 13.15 – 14.00 i Store Bora Bora kan du opleve case-præsentationen ODA – Observand Database – et system til håndtering af følsomme personoplysninger

ODA præsenteres af Morten Juul, der er Projekt- og metodeansvarlig, Sundheds-IT i Region Midt. Systemet er designet til at leve op til EU Persondataforordningen og er et udviklingssamarbejde mellem Retspsykiatrisk Ambulatorium ved Region Midtjylland og Magenta. Region Midt udarbejder ca. 350 mentalerklæringer om året, og systemet er et resultat af behovet for at opbevare og udveksle ’ekstremt følsomme’ data mellem offentlige myndigheder.

Har du spørgsmål eller andet, er du velkommen til at kontakte projektleder Alex Thirifays på 8177 2780 / alex@magenta.dk eller direktør Morten Kjærsgaard på 2683 3471 / mortenk@magenta.dk.

Læs mere om OffDig konferencen 2019

Mød Magenta på OffDig konference 2019 i Musikhuset i Aarhus
SKI-leverandør

Magenta er leverandør på SKI-aftalen 02.14

Magenta er optaget på SKI aftalen 02.14 – et dynamisk indkøbssystem, I kan bruge til at købe konsulenthjælp. Vi tilbyder konsulenthjælp til blandt andet udvikling og implementering. Det kan være videreudvikling af jeres og vores eksisterende løsninger, og det kan også UX, selvbetjening, eller andre projekter, som I har en god ide til.

Læs mere »

(Afholdt) Webinar om bæredygtig it d. 6. juni – Opnå besparelser og reducér dit CO2-aftryk

Kom til webinar om OS2borgerPC, der ud over at beskytte kommunens borgere mod keyloggers og datatyveri også er en bæredygtig it-løsning, der reducerer jeres årlige omkostninger.

I webinaret fortæller it-konsulent fra Gladsaxe Kommune Anders Vejgaard om kommunens erfaringer med brug af OS2borgerPC, og uden at sige for meget, kan vi afsløre, at kommunen årligt sparer 12.000 kwh – svarende til 7 gennemsnitsdanskeres årlige elforbrug. Derudover levetidsforlænger kommunen eksisterende hardware markant, hvilket i sig selv er godt for både pengepungen og kommunens CO2-udslip.

Læs mere »