Store organisationsændringer bliver let som en leg med OS2mo

Ønsker du central og effektiv styring af organisationsændringer?

Vores organisationsstyringssystem OS2mo er lavet blandt andet for at hjælpe når din organisation står over for større organisationsændringer.

Med OS2mo er du kort og godt et skridt foran. Vores løsning giver dig mulighed for at planlægge og implementere organisationsændringer på forhånd, hvilket giver dig større kontrol over processen.

Store organisationsændringer kræver omhyggelig forberedelse. Ideelt set bør de tilgås med en kombination af top-down og bottom-up tilgange, således at du definerer formålet med ændringen og udarbejder en plan, hvorefter du inddrager organisationen for at sikre, at ændringerne giver mening og fungerer for alle.

Når du er klar til at implementere ændringerne, kan det være svært at visualisere, hvordan de vil påvirke organisationen. Og det er netop her, OS2mo kommer ind i billedet: Vores system er designet til at håndtere organisationsændringer, herunder omdøbning, flytning og sammenlægning af enheder. Du kan også simulere ændringer i fremtiden for at verificere deres effekt og dele dem visuelt med interessenter i organisationen.

Gevinsterne er talrige, og du får blandt andet:

  • Færre manuelle processer
  • Optimalt overblik
  • Nem kommunikation
  • Færre fejl
  • Større fleksibilitet

Det betyder bedre planlægning, store tidsbesparelser og mere effektiv kommunikation. Og hvem er ikke på udkig efter det?

I tillæg til effektive organisationsændringer og -tilpasninger fremhæver videoen under, seks andre gevinster ved OS2mo.

Interesseret?

Kontakt product owner Alex Thrifays eller læs mere om OS2mo her.

Kontaktinformation

Alex Thirifays