Open source-virksomheden Magenta får sin første investor

I Magenta er vi glade og stolte over at kunne præsentere vores første investor, som også indgår i den nystiftede bestyrelse.

“Efter mere end 20 år med organisk vækst er jeg umådelig stolt over at få en investor ombord. Vi er den første open source-virksomhed, der får en investor med, og det er virkelig et vendepunkt. For os – såvel som for open source i Danmark”, siger direktør i Magenta, Morten Kjærsgaard.

“I de sidste fem år har vi brugt mange kræfter på at trimme virksomheden og på at øge kvaliteten i de produkter og services, vi leverer. Samtidig har vi flyttet en stor del af vores løsninger til abonnementer og til cloud. Det har givet os en stærk position og øget kundegrundlaget og porteføljen af produkter,” siger Morten Kjærsgaard.

Investor er Testa Invest ApS, der er stiftet af søskendeparret Hannah Hesse Hoffmann og Simon Hesse Hoffmann, der er en del af ejerfamilien i Ambu A/S. Simon Hesse Hoffmann indtræder samtidig som formand for Magentas bestyrelse.

“Det er ikke nyt for mig at engagere mig i teknologivirksomheder. Men det er første gang, jeg investerer i en open source-virksomhed. Magenta har fat i noget, som jeg ikke har set andre virksomheder have succes med, og sammen med Hannah har jeg valgt at investere og bruge tid på Magenta, fordi jeg tror på, at virksomheden har et stort potentiale. Der er tale om en solid virksomhed, der har demonstreret en evne og vilje til at fastholde en stærk position i markedet for offentlig it – trods COVID19 og de udfordringer, som mange andre mærker i denne tid”, udtaler bestyrelsesformand Simon Hesse Hoffmann.

Yderligere oplysninger:

Direktør i Magenta, Morten Kjærsgaard, mobil 2683 3471

Formand for Magentas bestyrelse, Simon Hesse Hoffmann, mobil 4072 6630

Læs hele pressemeddelelsen her.

Del på linkedin
LinkedIn
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på email
Email
Seneste nyt fra Magenta
OffDig2021 - Magenta Open Source

Ses vi til OffDig 2021?

Så er det på mandag og tirsdag i næste uge, at OffDig, Danmarks største konference om offentlig digitalisering, bliver afholdt. Konferencen finder sted i Musikhuset

Læs mere »