Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger Magentas hjemmeside indsamles der ikke oplysninger om dig før du har givet dit samtykke til lagring af data i din browser – eksempelvis cookies. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du ikke acceptere vores cookies eller trække dit samtykke tilbage. Man kan trække sit samtykke tilbage nederst på vores hjemmeside.

Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og at ingen tredjeparter har adgang til dem.

Cookies
Hjemmesiden (www.magenta.dk) anvender to ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende enhed med det formål at genkende den og udføre statistik. Magenta bruger ikke en tredjeparts services til at analysere data for besøgene – vi har vores egen installation af Matomo og bruger anonymiserede IP-adresser for at beskytte din data. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: minecookies.org/cookiehandtering

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores hjemmeside indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold eller hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev igennem Mailchimp

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, din IP-adresse, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail og adresse.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger,  samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@magenta.dk. Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Hjemmesiden ejes og publiceres af:

Magenta – Open Source IT

Pilestræde 43, 3. sal

DK-1112 København K
+45 3336 9696

Skt. Johannes Allé 2
DK-8000 Aarhus C
+45 3336 9699

Cookieregler og persondatalovgivning