Produkter

Udvikling af open source software siden 1999

I Magenta er vi specialister i at udvikle open source software og integrationer, til offentlige og private sektorer i Danmark, Grønland og Norden. En skræddersyet softwareløsning giver de bedste resultater: Bedre kontrol af din data, automatisering af dine processer, reduktion af omkostninger og meget mere.

Blandt andet leverer vi OS2mo, som får styr på mennesker og enheder i din organisation, og OS2datascanner, et avanceret scanningsværktøj der sikrer GDPR compliance og høj datakvalitet i hele jeres organisation.

 

Se hele vores produktportefølje hér:

OS2datascanner

OS2datascanner

Effektiv beskyttelse mod sikkerhedsbrister

OS2datascanner er et avanceret scanningsværktøj, som finder personkritiske og personhenførebare informationer på hjemmesider, intranet, netværksdrev og mailservere.

Læs mere »
OS2borgerPC

OS2borgerPC

Webbaseret applikation

OS2borgerPC er et remote management system til offentligt tilgængelige publikums-computere.

Læs mere »
OS2cprbroker

OS2cprbroker

Effektiv håndtering af CPR-data

OS2cprbroker fungerer som et fælles CPR datalager i kommunernes IT-infrastruktur.

Læs mere »

Er du allerede kunde hos os?

Del dine erfaringer i fællesskab

I Magenta er open source, gennemsigtighed og samarbejde kærneværdier. Vi ønsker et tæt samarbejde med vores kunder for at skabe den bedst mulige oplevelse og et skudsikkert produkt. Som kunde i Magenta giver vi dig mulighed for at tilgå specifikke erfaringsgrupper (ERFA) for de produkter du er kunde på, for at i fællesskab med andre kunder og brugere dele erfaringer i et åbent forum. ERFA-grupperne benytter chatplatformen Rocket.Chat.

For at komme ind skal du logge ind med de loginoplysninger som er sendt til dig på mail, eller tage fat i projektleder på produktet for at blive tilføjet. Klik på de nedenstående links for at tilgå grupperne.