Magenta ydelser

Magenta er arbejder på tværs af forskellige open source teknologier og med fokus på, hvad der bedst matcher den enkelte opgave. Vi har lavet en liste over nogle af de teknologier, som er vores spidskompetencer:

Alfresco Magenta

Alfresco

Enterprise Content Management platform til avanceret håndtering af digitalt indhold.

Alfresco er et af verdens førende ECM-systemer, der hjælper kunderne gennem den digitale transformationsproces på en enkel og fleksibel måde.

Læs mere »
Django Magenta

Django

Optimér arbejdsgange og processer med Django

Django er et Open Source framework til højniveau-programmeringssproget Python, som opfordrer til hurtig udvikling og et rent og pragmatisk design.

Læs mere »
Plone CMS Magenta

Plone

Opret og vedligehold kvalitetsindhold med Plone

Plone er et Content Management System (CMS). Et CMS gør det muligt at opbygge og vedligeholde et websted uden brug af specielle forfatter-programmer.

Læs mere »
Rammearkitekturen

Rammearkitektur

Spark monopolet ud af kommunen

Med Rammearkitekturen indføres standarder, åbne snitflader og en løst koblet IT-arkitektur. Rammearkitekturen kan overflødiggøre eller automatisere diverse processer og arbejdsgange ved at genbruge data mellem systemerne.

Læs mere »
Rest-integration Magenta

REST-integration

Kommunikation imellem it-systemer og til at løse fælles opgaver.

Hos Magenta arbejder vi indenfor de fællesoffentlige retningslinjer for anvendelse af web-services og særligt REST webservices i it-løsningerne i den offentlige sektor.

Læs mere »
Security Assertion Markup Language

SAML-baseret sikkerhed og fødereret login

Log på din løsning – én gang for alle

Med SAML-baseret og fødereret login skal brugerne logge ind en enkelt gang for alle systemer, der er omfattet i løsningen. En sådan løsning kaldes også for Single Sign-On (SSO) eller enkeltlogon.

Læs mere »

Vores opgaver spænder fra udvikling, drift, rådgivning og vedligehold til support af systemer, infrastruktur og software. Vi nytænker og udfordrer markedet og er stolte, når vi lykkes med at få kunderne til at flytte sig i den rigtige retning. Alt vi laver er open source, hvilket gør mulighederne uendelige.

Arkivering

Når dit it-system skal afleveres til offentligt arkiv, skal det omdannes fra en driftsversion til en arkiveringsversion. Magenta tilbyder billigere arkivering takket være udviklingen af open source værktøjet Data Preservation Toolkit.

CMS/CMF

Magenta har leveret løsninger til web siden 1999. I dag er vi én af Danmarks førende leverandører af Content Management Systemer på open source vilkår. Vi udvikler både traditionelle CMS-systemer og større enterprise CMS.

Informationssikkerhed

Vi arbejder med data under sikre forhold via krypterede forbindelser, og vores hostingpartner er ISO 27001-certificeret. Vores produkter er designet til at behandle persondata. Derfor arbejder vi hjemmevant og målrettet efter Privacy by Design principper. Vi tager hånd om, at de produkter, vi leverer, er i overensstemmelse med EU's persondataforordning, så kunderne kan føle sig trygge som dataansvarlige.

Rammearkitektur

Rammearkitekturen sørger for at løsne det tekniske og økonomiske greb i kommunerne. Ved at indføre standarder, åbne snitfalder og den løst koblede it-arkitektur sikres det, at der ikke skabes afhængigheder til specifikke leverandører. Automatisering af processer og arbejdsgange sikres ved genbrug af data mellem fagsystemer.