Ekspertiser

Vores opgaver spænder fra udvikling, drift, rådgivning og vedligehold til support af systemer, infrastruktur og software. Vi nytænker og udfordrer markedet og er stolte, når vi lykkes med at få kunderne til at flytte sig i den rigtige retning. Alt vi laver er open source, hvilket gør mulighederne uendelige.

Informationssikkerhed

Vi arbejder med data under sikre forhold via krypterede forbindelser, og vores hostingpartner er ISO 27001-certificeret. Vores produkter er designet til at behandle persondata. Derfor arbejder vi hjemmevant og målrettet efter Privacy by Design principper. Vi tager hånd om, at de produkter, vi leverer, er i overensstemmelse med EU's persondataforordning, så kunderne kan føle sig trygge som dataansvarlige.

Rammearkitektur

Rammearkitekturen sørger for at løsne det tekniske og økonomiske greb i kommunerne. Ved at indføre standarder, åbne snitfalder og den løst koblede it-arkitektur sikres det, at der ikke skabes afhængigheder til specifikke leverandører. Automatisering af processer og arbejdsgange sikres ved genbrug af data mellem fagsystemer.

Arkivering

Når dit it-system skal afleveres til offentligt arkiv, skal det omdannes fra en driftsversion til en arkiveringsversion. Magenta tilbyder billigere arkivering takket være udviklingen af open source værktøjet Data Preservation Toolkit.

CMS

Magenta har leveret løsninger til web siden 1999. I dag er vi én af Danmarks førende leverandører af Content Management Systemer på open source vilkår. Vi udvikler både traditionelle CMS-systemer og større enterprise CMS.