Ydelser og kompetencer - udvikling af software og rådgivning

Magentas ydelser og kompetencer spænder fra udvikling, drift, rådgivning og vedligehold til support på systemer, infrastruktur og software.

Vi nytænker og udfordrer markedet og er stolte af vores innovative kræfter, der flytter vores kunder fremad og giver dem den nyeste viden og software. Derudover yder vi rådgivning, support og udvikling på en række Linux-distributioner, Docker, Apache, MySQL og LibreOffice/OpenOffice.

Vi har lavet en liste over nogle af de open source teknologier, som er blandt vores spidskompetencer:

Django Magenta

Django

Optimér arbejdsgange og processer med Django

Django er et Open Source framework til højniveau-programmeringssproget Python, som opfordrer til hurtig udvikling og et rent og pragmatisk design.

Læs mere »
Informationssikkerhed

Informationssicherheit

Vi tager hånd om, at de produkter, vi leverer, er i overensstemmelse med EU’s persondataforordning, så kunderne kan føle sig trygge som dataansvarlige.

Vi arbejder med data under sikre forhold via krypterede forbindelser, og vores hostingpartner er ISO 27001-certificeret. Vores produkter er designet til at behandle persondata. Derfor arbejder vi hjemmevant og målrettet efter Privacy by Design principper.

Læs mere »
Plone CMS Magenta

Plone

Opret og vedligehold kvalitetsindhold med Plone

Plone er et Content Management System (CMS). Et CMS gør det muligt at opbygge og vedligeholde et websted uden brug af specielle forfatter-programmer.

Læs mere »
Lokal Rammearkitektur

Rammearkitektur

Spark monopolet ud af kommunen

Med Rammearkitekturen indføres standarder, åbne snitflader og en løst koblet IT-arkitektur. Rammearkitekturen kan overflødiggøre eller automatisere diverse processer og arbejdsgange ved at genbruge data mellem systemerne.

Læs mere »
Rest-integration Magenta

REST-integration

Kommunikation imellem it-systemer og til at løse fælles opgaver.

Hos Magenta arbejder vi indenfor de fællesoffentlige retningslinjer for anvendelse af web-services og særligt REST webservices i it-løsningerne i den offentlige sektor.

Læs mere »
Security Assertion Markup Language

SAML-baseret sikkerhed og fødereret login

Log på din løsning – én gang for alle

Med SAML-baseret og fødereret login skal brugerne logge ind en enkelt gang for alle systemer, der er omfattet i løsningen. En sådan løsning kaldes også for Single Sign-On (SSO) eller enkeltlogon.

Læs mere »