Django

Optimér arbejdsgange og processer med Django

Vi har hjulpet vores kunder med at optimere arbejdsgange i sagsbehandlingssystemer, automatisere processer, samt lavet ressource-styring og bookingløsninger med systemer udviklet på Django frameworket.

Django er et Open Source framework til højniveau-programmeringssproget Python som opfordrer til hurtig udvikling, samt et rent og pragmatisk design.

Med en høj indbygget sikkerhed og skalerbarhed får man meget med i pakken, når man benytter Django. Teknologien egner sig godt til projekter med korte deadlines, hvor man vil se hurtige fremskridt.

Django har et stærkt fokus på automatisering, og benytter sig af princippet DRY, som står for ”Don’t Repeat Yourself” (gentag ikke dig selv).

I Magenta har vi en stor gruppe af erfarne Django-udviklere, og vi har udviklet mange specialdesignede kundesystemer med frameworket.

Vi har god erfaring med at tilføje dynamiske user interfaces med vue.js for den ultimative brugeroplevelse og at integrere til fx Outlook og SSO-løsninger (via SAML).

Django benyttes i mange kendte systemer som Instagram og Pinterest, og Google har implementeret Django i deres Google App Engine, som et af deres frameworks.

Læs mere om Django her

Django Magenta
Kontaktperson

Anne Dorte Bach

Anne Dorte Bach
Projektleder
Annedorte@magenta.dk
+45 2246 4736