Django

Vi har hjulpet vores kunder med at optimere arbejdsgange i sagsbehandlingssystemer, automatisere processer samt lavet ressourcestyring og bookingløsninger med systemer udviklet på Django frameworket.

Optimér arbejdsgange og processer med Django og Python

Django er et open source framework til højniveau-programmeringssproget Python, som opfordrer til hurtig udvikling samt et rent og pragmatisk design.

Med en høj indbygget sikkerhed og skalerbarhed får man meget med i pakken, når man benytter Django. Teknologien egner sig godt til projekter med korte deadlines, hvor man vil se hurtige fremskridt.

Django har et stærkt fokus på automatisering og benytter sig af princippet DRY, som står for ”Don’t Repeat Yourself” (gentag ikke dig selv).

I Magenta har vi en stor gruppe af erfarne Django- og python-udviklere, og vi har udviklet mange specialdesignede kundesystemer med frameworket – og større projekter til optimering af arbejdsgange og processer.

Vi har god erfaring med at tilføje dynamiske user interfaces med vue.js for den ultimative brugeroplevelse og at integrere til fx Outlook og SSO-løsninger (via SAML).

Django benyttes i mange kendte systemer som Instagram og Pinterest, og Google har implementeret Django i deres Google App Engine, som et af deres frameworks.

Læs mere om Django her

Django case: Bookit er Ballerup Bibliotekernes nye bookingløsning

Bookit skal sikre at både borgere i Ballerup Kommune og ansatte på bibliotekerne nemt kan reservere lokaler online til f.eks. møder og arrangementer.

Første version af Bookit, der er et pilotprojekt, er sat i drift på Ballerup Bibliotekerne. Udfordringen for Ballerup Bibliotekerne er de forskellige regler og rettigheder for ansatte og borgere i forhold til at reservere og booke de forskellige lokaletyper på bibliotekernes mange lokationer.

Bookit sørger for at tage højde for de forskellige reservationsregler og åbningstider for de enkelte lokaler. Systemet sørger desuden for at generere pinkoder til borgerne til brug for dørlås på lokalerne.

Bookit er blevet til i et samarbejde mellem Magenta og Ballerup Kommune om at udvikle en ressourcestyringsløsning. På sigt skal Bookit kunne varetage styringen af både lokaler, biler, materialer m.m., hvor der ligeledes kan være forskellige forudsætninger og regler i forbindelse med brug og reservation.

Hvis vi finder en fælles forståelse med OS2-fællesskabet omkring økonomi, bliver kildekode mv. overdraget til foreningen.

Næste skridt er integration til Outlook, NemID og kommunens IdM system, og systemet udbygges til at kunne håndtere flere ressourcetyper.

Sådan arbejder vi i huset Magenta

I Magenta har vi udviklet en leverancemodel, der sikrer, at jeres projekt kommer igennem de nødvendige skridt, for det bedst mulige slutresultat. Modellen er baseret på best practices, tyve års erfaring med IT-udvikling og har fokus på kvalitet.

Del på linkedin
LinkedIn
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på email
Email
Django Magenta
Kontaktperson

Anne Dorte Bach

Anne Dorte Bach
Projektleder
annedorte@magenta.dk
+45 2246 4736