Webinar - Kom sikkert i mål med organisationens datasikkerhed

24. november

INFORMATION

Det er med stor glæde, at vi kan offentliggøre, at vores populære webinarer kommer tilbage! Første skud på stammen er et webinar om datasikkerhed, hvor vi gennemgår, hvordan I som organisation kommer godt i mål med jeres datasikkerhed. 

Som de fleste har bemærket, flyder medierne i denne tid over med datalæk i de danske kommuner, hackerangreb på skolers persondata og generelle brud på GDPR-lovgivningen. Det øgede fokus herpå bevirker, at det aldrig har været mere relevant at sikre sig, at man som offentlig og privat institution har styr på alle organisationens persondata – både på medarbejder- og kundeniveau.  

Hos Magenta er vi eksperter i datasikkerhed. Vi er ISO27001-certificerede, og med OS2datascanner har vi hjulpet et hav af kommuner og virksomheder med at scanne over 100 millioner items (mails, filer, interne dokumenter osv.). Tendensen er klar: De største fejl sker i mails, hvor især CPR-numre er den store synder. 

Sikkerhedsbrud får ofte alvorlige konsekvenser såsom politianmeldelser, påbud fra Datatilsynet og høje bøder. Typisk drejer de uheldige tilfælde sig om usikkerhed og uvished omkring, hvilke data der ligger i organisationen, og hvem der har adgang til dem. Altså tilfælde, der kunne have været undgået.

Det vil vi lave om på!

… Og derfor inviterer vi d. 24/11 kl. 13-13:30 til webinar om, hvordan I som organisation kommer sikkert i mål med jeres datasikkerhed. På 30 minutter viser vi, hvordan I kan gribe datasikkerhed bedst muligt an gennem en automatiseret løsning, som holder styr på jeres persondata. Nemmere bliver det ikke.

Webinar 24. november 2023

Webinaret er afholdt.

AGENDA
  • Hvem er Magenta? 
  • Hvilke udfordringer er der med datasikkerhed og NIS2? Vi deler ud af vores databaserede erfaring
  • Hvordan får du overblik over data i din organisation?
  • Moderne og automatiserede værktøjer kan hjælpe dig i mål med datasikkerhed