Rammeaftale med den grønlandske digitaliseringsstyrelse

Det er ekstremt spændende at være med til at digitalisere et land. Meget af arbejdet sker på open source-systemer og med åbne standarder som retningspil. Det gør det bare endnu mere interessant for os med en ny rammeaftale med den grønlandske digitaliseringsstyrelse.

Grønlænderne er nysgerrige, dygtige og parat til at tænke i andre baner end dem, der er fastlagt i Danmark, hvor it-landskabet er præget af årtier gamle systemer. Vi er stolte over at være en del af dette arbejde.

For mere information kontakt Morten Kjærsgaard på 2683 3471 eller mortenk@magenta.dk

Magenta Grønland

Webinar om bæredygtig it d. 6. juni – Opnå besparelser og reducér dit CO2-aftryk

Kom til webinar om OS2borgerPC, der ud over at beskytte kommunens borgere mod keyloggers og datatyveri også er en bæredygtig it-løsning, der reducerer jeres årlige omkostninger.

I webinaret fortæller it-konsulent fra Gladsaxe Kommune Anders Vejgaard om kommunens erfaringer med brug af OS2borgerPC, og uden at sige for meget, kan vi afsløre, at kommunen årligt sparer 12.000 kwh – svarende til 7 gennemsnitsdanskeres årlige elforbrug. Derudover levetidsforlænger kommunen eksisterende hardware markant, hvilket i sig selv er godt for både pengepungen og kommunens CO2-udslip.

Læs mere »