Ny kundekreds i Magenta

Henover det seneste år har jeg oplevet flere kunder efterlyse, at OpenFlow blev en del af noget større. OpenFlow er nu en del af Magenta og får nyt navn – OSflow.

I OpenFlow har vi været en håndfuld udviklere, projektledere og sælgere, og den konstruktion blev efterhånden for spinkel, især for nogle af vores større kunder”, fortæller Thomas Ottosen.

“Med indslusningen i Magenta er vi blevet en del af noget større, og jeg er rigtig glad for at have fået 40 nye kolleger, der vil videreføre den entreprenørånd, som har kendetegnet OpenFlow.”

Direktør i Magenta, Morten Kjærsgaard, er også glad for samarbejdet.

”Der er brug for en god open source-baseret løsning målrettet fonde, og det er vores ambition at opbygge denne løsning med udgangspunkt i de erfaringer, som Thomas har på området. Vi er allerede undervejs med at overføre den første kunde, Spar Nord Fonden, til den ny platform, og vi regner med at have en 4-6 fonde på løsningen inden sommer”, siger Morten Kjærsgaard

Spar Nord Fonden har flere end 3.000 årlige ansøgninger, og en del af bevillingsprocessen udføres lokalt. Det betyder, at flere end 250 personer logger på systemet for at behandle ansøgningerne.

Hos Magenta bliver OpenFlow til OSflow!

Som projektleder får Thomas Ottosen desuden ansvaret for OS2Datascanner og OS2CPR Broker.

Magenta - Thomas Ottosen - OpenFlow bliver til OSflow
Se eller gense webinar fra d. 8.september

Se eller gense webinar fra d. 8.september – Classroom+

Magenta og Semaphor præsenterer i fællesskab første version af en sikker undervisningsplatform, der kan drives i Danmark. Det er afgørende, at digital vidensdeling kan foregå på en tryg måde for skoler og elever. Platformen, der er open source-baseret, kan anvendes på de fleste PC’er, herunder også Chromebooks.

Læs mere »
Google

Bevar kontrollen med OSelev

Hvordan kan vi genbruge Chromebooks i folkeskolerne og bevare kontrollen? I dag anvender ca. halvdelen af landets folkeskoler Chromebook og Google Workspace Education. Med Datatilsynets mistanker

Læs mere »