OS2datascanner – nu med Office 365 scanning

OS2datascanner gennemgår i denne tid en rivende udvikling.

Version 3.0 er i test og indeholder flere forbedringer og nye muligheder.

Vi tester lige nu integration og scanning af Office 365 i skyen. Det betyder, at vi kan scanne E-mails og vedhæftede filer i skyen.

OS2datascanner udarbejder en individuel rapport, baseret på kommunes IDM-system, med angivelse af de steder, hvor usikre mails er placeret. Den direkte mailscanning i skyen, kombineret med datascanners avanceret regelmotor med GPDR-specifikationer, sikre, at alle medarbejdere har tryghed for at den gældende lovgivning for persondata overholdes, nu også i deres mailboks.

I første omgang integreres scanningen af Office 365 i skyen til OS2MO samt Microsoft Active directory.

OS2datascanner Version 3 er klar til tredje kvartal 2019.

Læs mere om produktet under vores produkter.

OS2datascanner et er værktøj til GDPR-scanning i din organisation - Office 365 scanningSkandinaviens største Open Source IT-leverandør Magenta 1999

Webinar om bæredygtig it d. 6. juni – Opnå besparelser og reducér dit CO2-aftryk

Kom til webinar om OS2borgerPC, der ud over at beskytte kommunens borgere mod keyloggers og datatyveri også er en bæredygtig it-løsning, der reducerer jeres årlige omkostninger.

I webinaret fortæller it-konsulent fra Gladsaxe Kommune Anders Vejgaard om kommunens erfaringer med brug af OS2borgerPC, og uden at sige for meget, kan vi afsløre, at kommunen årligt sparer 12.000 kwh – svarende til 7 gennemsnitsdanskeres årlige elforbrug. Derudover levetidsforlænger kommunen eksisterende hardware markant, hvilket i sig selv er godt for både pengepungen og kommunens CO2-udslip.

Læs mere »