OS2datascanner – nu med Office 365 scanning

OS2datascanner gennemgår i denne tid en rivende udvikling.

Version 3.0 er i test og indeholder flere forbedringer og nye muligheder.

Vi tester lige nu integration og scanning af Office 365 i skyen. Det betyder, at vi kan scanne E-mails og vedhæftede filer i skyen.

OS2datascanner udarbejder en individuel rapport, baseret på kommunes IDM-system, med angivelse af de steder, hvor usikre mails er placeret. Den direkte mailscanning i skyen, kombineret med datascanners avanceret regelmotor med GPDR-specifikationer, sikre, at alle medarbejdere har tryghed for at den gældende lovgivning for persondata overholdes, nu også i deres mailboks.

I første omgang integreres scanningen af Office 365 i skyen til OS2MO samt Microsoft Active directory.

OS2datascanner Version 3 er klar til tredje kvartal 2019.

Læs mere om produktet på hjemmesiden for det offentlige digitaliseringsfællesskab og under vores produkter.

OS2datascanner et er værktøj til GDPR-scanning i din organisation - Office 365 scanningSkandinaviens største Open Source IT-leverandør Magenta 1999
Se eller gense webinar fra d. 8.september

Se eller gense webinar fra d. 8.september – Classroom+

Magenta og Semaphor præsenterer i fællesskab første version af en sikker undervisningsplatform, der kan drives i Danmark. Det er afgørende, at digital vidensdeling kan foregå på en tryg måde for skoler og elever. Platformen, der er open source-baseret, kan anvendes på de fleste PC’er, herunder også Chromebooks.

Læs mere »
Google

Bevar kontrollen med OSelev

Hvordan kan vi genbruge Chromebooks i folkeskolerne og bevare kontrollen? I dag anvender ca. halvdelen af landets folkeskoler Chromebook og Google Workspace Education. Med Datatilsynets mistanker

Læs mere »