Magenta og Ballerup Kommune skyder OS2bos fase 3 i gang

Nu bliver det endnu lettere at redigere og holde styr på paragraffer og ydelser i OS2bos (Bevilling og Styring).

Ballerup Kommune og Magenta har skudt en ny udviklingsfase i gang, og den indeholder blandt andet et nyt interface til redigering af regelmotoren.

Regelmotoren holder styr på hvilke paragraffer der kan benyttes i forskellige situationer, samt hvilke ydelser der kan bevilges på de enkelte paragraffer. På den måde sikrer kommunen, at alle bevillinger sker i overensstemmelse med serviceloven, og at indsatser bevilges på baggrund af vurderingen af barnets situation og i forhold til til kommunens retningslinjer.

Der udvikles også et takst- og prisreguleringssystem, hvor takster kan reguleres i regelmotoren, og slår igennem på alle bevilgede ydelser, så det økonomiske overblik på de enkelte bevillinger opdateres. Individuelle priser kan desuden redigeres på den enkelte bevilling, så betalingsplanen og det økonomiske overblik afspejler prisændringens virkningstid.

Udviklingsfasen indeholder desuden en lang række af forbedringer af eksisterende funktionalitet samt forbedringer til sagsbehandlerens sagsoverblik.

OS2bos er open source og udviklet med Python frameworket Django.

Læs mere om OS2bos på OS2s hjemmeside.

Fra budgetoverskridelser til styr på økonomien med OS2bos