Nyt intranet til Roskilde Kommune

Magenta og Propeople sammen om nyt intranet

Sammen med webbureauet Propeople har vi vundet Roskilde Kommunes udbud om nyt intranet. Aftalen betyder, at Roskilde Kommune får et Drupal intranet med en workflow- og indholdsmotor fyldt med Alfresco-hestekræfter.

Alfresco sikrer korrekt indholdsstyring og -visning, herunder at de AD-baserede rettigheder gennemsyrer den samlede løsning. Det giver Roskilde Kommune en garanti for, at beskyttet indhold forbliver beskyttet, og at de rigtige medarbejdere har adgang til de rigtige sager. Intranettet lanceres i starten af det nye år.

Læs mere om Magenta og Propeople (nu del af FFW) som står bag Roskilde Kommunes nye intranet.

Roskilde Kommune får Drupal Intranet
Se eller gense webinar fra d. 8.september

Se eller gense webinar fra d. 8.september – Classroom+

Magenta og Semaphor præsenterer i fællesskab første version af en sikker undervisningsplatform, der kan drives i Danmark. Det er afgørende, at digital vidensdeling kan foregå på en tryg måde for skoler og elever. Platformen, der er open source-baseret, kan anvendes på de fleste PC’er, herunder også Chromebooks.

Læs mere »
Google

Bevar kontrollen med OSelev

Hvordan kan vi genbruge Chromebooks i folkeskolerne og bevare kontrollen? I dag anvender ca. halvdelen af landets folkeskoler Chromebook og Google Workspace Education. Med Datatilsynets mistanker

Læs mere »