Nyt intranet til Roskilde Kommune

Magenta og Propeople sammen om nyt intranet

Sammen med webbureauet Propeople har vi vundet Roskilde Kommunes udbud om nyt intranet. Aftalen betyder, at Roskilde Kommune får et Drupal intranet med en workflow- og indholdsmotor fyldt med Alfresco-hestekræfter.

Alfresco sikrer korrekt indholdsstyring og -visning, herunder at de AD-baserede rettigheder gennemsyrer den samlede løsning. Det giver Roskilde Kommune en garanti for, at beskyttet indhold forbliver beskyttet, og at de rigtige medarbejdere har adgang til de rigtige sager. Intranettet lanceres i starten af det nye år.

Læs mere om Magenta og Propeople (nu del af FFW) som står bag Roskilde Kommunes nye intranet.

Roskilde Kommune får Drupal Intranet

Webinar om bæredygtig it d. 6. juni – Opnå besparelser og reducér dit CO2-aftryk

Kom til webinar om OS2borgerPC, der ud over at beskytte kommunens borgere mod keyloggers og datatyveri også er en bæredygtig it-løsning, der reducerer jeres årlige omkostninger.

I webinaret fortæller it-konsulent fra Gladsaxe Kommune Anders Vejgaard om kommunens erfaringer med brug af OS2borgerPC, og uden at sige for meget, kan vi afsløre, at kommunen årligt sparer 12.000 kwh – svarende til 7 gennemsnitsdanskeres årlige elforbrug. Derudover levetidsforlænger kommunen eksisterende hardware markant, hvilket i sig selv er godt for både pengepungen og kommunens CO2-udslip.

Læs mere »