Nye nøgler giver nye muligheder

Efter fem gode år på Sankt Johannes Allé 2 rykker Magenta nu pløkkerne op og flytter til Silkeborgvej 260. De seneste år har været spændende, anderledes og udfordrende. Virksomheden er vokset. Mulighederne er vokset. Og det kræver nye lokaler, så Magenta kan sprede sine vinger helt ud.

Onsdag den 23. marts åbnede vi dørene til vores nye kontorer på Silkeborgvej i smukke Åbyhøj, Århus. Et frisk pust, der møder Magentas behov som hånd i handske. Magentas direktør, Morten Kjærsgaard, er meget begejstret for de nye omgivelser: 

“Det var et stort held for os, at Åby Rådhus netop var blevet ledigt, da Magenta vokser yderligere med nye medarbejdere. Åby Rådhus er en gammel og skøn bygning med store lyse lokaler og et historisk og særligt præg, der passer godt med Magenta som arbejdsplads. Her kommer vi forhåbentlig til at bo i rigtig mange år fremover, og jeg glæder mig til at tage imod kunder og venner, der lægger vejen forbi Åbyhøj,” 

Magenta kontor

En flytning kan være krævende med planlægning og forberedelse. Men heldigvis var vores dygtige projektkoordinator Inge Kromann på pletten og sikrede, at flytningen forløb fornuftigt:

Der er mange ting at forholde sig til, når et kontor holder flyttedag: hvad skal med på det nye kontor, hvad kan genbruges, hvad skal der købes nyt af, hvordan indretter vi det nye kontor, så det fungerer bedst muligt – både funktionelt og æstetisk. Vi har forsøgt at genbruge så meget som muligt og suppleret med nyt, hvor det har været nødvendigt,” fortæller Inge Kromann. 

Vi er stolte og glade for vores nye base, og glæder os til at byde jer velkommen på Silkeborgvej.

Flytning i Aarhus