Mød Magenta på ESDH | ECM Konferencen 2018 i Operaen

Vi demonstrerer OpenESDH og ODA – Observand Database. OpenESDH er vores platform til sagsstyring og dokumenthåndtering. OpenESDH er et enkelt, overskueligt og logisk system med fokus på samarbejde og styring af arbejdsgange. Det henvender sig til den offentlige sektor, såvel som private virksomheder, der ønsker et effektivt og intuitivt system med lave omkostninger.

“Privacy by design” principper

ODA er udviklet med fokus på ”privacy by design” og et eksempel på, hvordan GPDR kan indarbejdes i it-systemer, så ekstremt personfølsomme data er beskyttet mod misbrug. Retspsykiatrisk Ambulatorium ved Region Midtjylland benytter ODA til at holde styr på de retspsykiatriske erklæringer.

Er du forhindret i at nå omkring konferencen og interesseret i at vide mere om OpenESDH, ODA og ESDH generelt kan du kontakte os her.

Se mere om ESDH/ECM-Konferencen og program her.

Mød Magenta på ESDH | ECM Konferencen 2018 i Operaen
Se eller gense webinar fra d. 8.september

Se eller gense webinar fra d. 8.september – Classroom+

Magenta og Semaphor præsenterer i fællesskab første version af en sikker undervisningsplatform, der kan drives i Danmark. Det er afgørende, at digital vidensdeling kan foregå på en tryg måde for skoler og elever. Platformen, der er open source-baseret, kan anvendes på de fleste PC’er, herunder også Chromebooks.

Læs mere »
Google

Bevar kontrollen med OSelev

Hvordan kan vi genbruge Chromebooks i folkeskolerne og bevare kontrollen? I dag anvender ca. halvdelen af landets folkeskoler Chromebook og Google Workspace Education. Med Datatilsynets mistanker

Læs mere »