Mød Magenta på OffDig konference 2019 i Musikhuset i Aarhus

Du finder os på stand nr. 44 ved OffDig konferencen, hvor du fra den 13. til den 14. marts har mulighed for at høre mere om vores open source produkter – bl.a. OS2datascanner, OS2borgerpc og vores booking- og CMS-løsninger.

Du kan også få indblik i vores udviklingsarbejde og møde både softwareudviklere og projektledere til en uforpligtende samtale om dine ønsker og behov til digitale it-løsninger.

Magenta case-præsentationer på konferencens leverandørspor

På OffDig konferencens leverandørspor har du mulighed for at opleve case-præsentationer af to produkter udviklet af Magentas i samarbejde med henholdsvis OS2-samarbejdet og Region Midtjylland:

Onsdag den 13. marts kl. 12.05 – 12.50 i Musikhusets Symfonisk Sal kan du opleve case-præsentationen Tværkommunale løsninger i OS2

OS2mo (mennesker og organisation) er et af de projekter og produkter, OS2-samarbejdet er længst med. Sekretariatschef for OS2 Rasmus Frey, Faglig koordinator i Favrskov Kommune Thomas Vinther Andersen, Udviklingskonsulent i Hjørring Kommune Peter Bastian Hansen og Digitaliseringskonsulent i Syddjurs Kommune Line Lynggaard Sørensen præsenterer bl.a. OS2mo og drøfter en lang række anvendelser af tværkommunale løsninger.

Torsdag den 14. marts kl. 13.15 – 14.00 i Store Bora Bora kan du opleve case-præsentationen ODA – Observand Database – et system til håndtering af følsomme personoplysninger

ODA præsenteres af Morten Juul, der er Projekt- og metodeansvarlig, Sundheds-IT i Region Midt. Systemet er designet til at leve op til EU Persondataforordningen og er et udviklingssamarbejde mellem Retspsykiatrisk Ambulatorium ved Region Midtjylland og Magenta. Region Midt udarbejder ca. 350 mentalerklæringer om året, og systemet er et resultat af behovet for at opbevare og udveksle ’ekstremt følsomme’ data mellem offentlige myndigheder.

Har du spørgsmål eller andet, er du velkommen til at kontakte projektleder Alex Thirifays på 8177 2780 / alex@magenta.dk eller direktør Morten Kjærsgaard på 2683 3471 / mortenk@magenta.dk.

Læs mere om OffDig konferencen 2019

Mød Magenta på OffDig konference 2019 i Musikhuset i Aarhus