Magenta iværksætter et program for praktikanter

Gode erfaringer med tidligere praktikanter betyder, at Magenta nu har udarbejdet et konkret praktikprogram, hvor praktikanter kan komme med faglighed og ekspertise, som vi kan lytte til og lære af.

Direktør i Magenta, Morten Kjærsgaard er glad for det nye praktikprogram:

 ”Vi har efterhånden haft en del praktikanter igennem virksomheden. Indtil nu har det været ad hoc og forholdsvis ukoordineret, men de giver virkelig værdi og ny viden til Magenta. Så nu sætter vi det i system, sådan at praktikanterne får nogle bedre rammer til at udfolde sig. Målet er, at vi konstant har 1-2 praktikanter i virksomheden, og jeg håber, at nogle af dem falder så godt til, at de bliver efter praktikperioden, enten som studentermedarbejdere eller på fuld tid.”

Magentas praktikprogram er skruet sammen, så praktikanterne får et struktureret forløb med både en faglig sparringspartner og en tilknyttet projektleder, der giver råd og vejledning gennem hele praktikforløbet. Praktikanten vil blive tilknyttet konkrete projekter fra start og tildelt relevante opgaver i forhold til deres kompetencer og faglige ønsker.


Læs meget mere om Magentas praktikprogram og følg vores Linkedin, hvor vi løbende poster vores nyeste tiltag.

Praktikprogram hos Magenta - stærkt open source fokus​