Magenta er igen eliteleverandør til det offentlige i Danmark

For tredje år i træk er Magenta certificeret som eliteleverandør til det offentlige i 2021. Eliteleverandørerne vælges af Mercell (Udbudsvagten) ud fra det samlede beløb, som hver enkelt virksomhed i løbet af regnskabsåret har faktureret landets offentlige myndigheder. 

Hvert år certificeres top 1% leverandører til den offentlige sektor af Udbudsvagten. Magenta har netop modtaget certifikatet som Eliteleverandør 2021 og er dermed i top 1% af leverandører til den offentlige sektor indenfor IT og kommunikation.

“Vi er igen i 2021 certificeret som eliteleverandør til det offentlige. Vi er stolte over vores fantastiske samarbejde med det offentlige og over at kunne kalde os eliteleverandør.”

siger Magentas Direktør Morten Kjærsgaard

Danmark Statistik estimerer, at der i 2020 var omkring 300.000 aktive virksomheder. Den øverste procent udgøres således af i alt 3000 virksomheder. Fakturasummen, som angives ovenfor, er
opgjort som summen af bogførte fakturaer hos i alt 279 offentlige myndigheder på tværs af alle sektorer
(kommuner, regioner, stat, forsyningssektor og selvejende institutioner). Der er således et mindre antal
myndigheder, der ikke indgår i opgørelsen.

Magenta er igen certificeret som eliteleverandør til det offentlige.
Se eller gense webinar fra d. 8.september

Se eller gense webinar fra d. 8.september – Classroom+

Magenta og Semaphor præsenterer i fællesskab første version af en sikker undervisningsplatform, der kan drives i Danmark. Det er afgørende, at digital vidensdeling kan foregå på en tryg måde for skoler og elever. Platformen, der er open source-baseret, kan anvendes på de fleste PC’er, herunder også Chromebooks.

Læs mere »
Google

Bevar kontrollen med OSelev

Hvordan kan vi genbruge Chromebooks i folkeskolerne og bevare kontrollen? I dag anvender ca. halvdelen af landets folkeskoler Chromebook og Google Workspace Education. Med Datatilsynets mistanker

Læs mere »