Magenta på Biblioteks-topmøde i Esbjerg

For første gang deltager Magenta på Bibliotekspolitisk Topmøde den 11. og 12. april 2019. På stand 17 i Musikhuset i Esbjerg deler vi ud af vores viden og erfaringer med fleksible og brugervenlige infoskærmløsninger og open source publikumscomputere med fokus på brugernes datasikkerhed.

Politikere, kultur- og biblioteksfolk vil på topmødet diskuterer rammerne for fremtidens biblioteker og for hele samfundet. Én ting for rammerne er dog helt sikker – digitalisering på både biblioteker og i det offentlige rum flytter med ind i fremtiden.

Omdrejningspunkt i vores udviklingsarbejde er brugervenlighed og -sikkerhed. Så kom omkring vores stand og hør om OS2borgerPC, der er udviklet til de offentligt tilgængelige publikums-pc’er. Med OS2borgerPC-løsningen bliver det bl.a. nemt at overvåge truslerne fra keyloggers. Du får lynhurtigt advarsler ved misbrug af en computer, og du får sikkerhed for, at brugeraktiviteter slettes når brugeren logger ud.

OS2display Cloud er vores infoskærmløsning, der fleksibelt og brugervenligt gør det let at producere, publicere og administrere indhold til forskellige infoskærme. OS2display Cloud sikrer, at din digitale kommunikation og formidling kommer bredt ud.

Har du spørgsmål eller bare gerne vide lidt mere om OS2borgerPC og OS2display Cloud, er du velkommen til at kontakte direktør Morten Kjærsgaard på 2683 3471 / mortenk@magenta.dk.

Messe (OS2borgerPC + OS2display)

Webinar om bæredygtig it d. 6. juni – Opnå besparelser og reducér dit CO2-aftryk

Kom til webinar om OS2borgerPC, der ud over at beskytte kommunens borgere mod keyloggers og datatyveri også er en bæredygtig it-løsning, der reducerer jeres årlige omkostninger.

I webinaret fortæller it-konsulent fra Gladsaxe Kommune Anders Vejgaard om kommunens erfaringer med brug af OS2borgerPC, og uden at sige for meget, kan vi afsløre, at kommunen årligt sparer 12.000 kwh – svarende til 7 gennemsnitsdanskeres årlige elforbrug. Derudover levetidsforlænger kommunen eksisterende hardware markant, hvilket i sig selv er godt for både pengepungen og kommunens CO2-udslip.

Læs mere »