Magenta på Biblioteks-topmøde i Esbjerg

For første gang deltager Magenta på Bibliotekspolitisk Topmøde den 11. og 12. april 2019. På stand 17 i Musikhuset i Esbjerg deler vi ud af vores viden og erfaringer med fleksible og brugervenlige infoskærmløsninger og open source publikumscomputere med fokus på brugernes datasikkerhed.

Politikere, kultur- og biblioteksfolk vil på topmødet diskuterer rammerne for fremtidens biblioteker og for hele samfundet. Én ting for rammerne er dog helt sikker – digitalisering på både biblioteker og i det offentlige rum flytter med ind i fremtiden.

Omdrejningspunkt i vores udviklingsarbejde er brugervenlighed og -sikkerhed. Så kom omkring vores stand og hør om OS2borgerPC, der er udviklet til de offentligt tilgængelige publikums-pc’er. Med OS2borgerPC-løsningen bliver det bl.a. nemt at overvåge truslerne fra keyloggers. Du får lynhurtigt advarsler ved misbrug af en computer, og du får sikkerhed for, at brugeraktiviteter slettes når brugeren logger ud.

OS2display Cloud er vores infoskærmløsning, der fleksibelt og brugervenligt gør det let at producere, publicere og administrere indhold til forskellige infoskærme. OS2display Cloud sikrer, at din digitale kommunikation og formidling kommer bredt ud.

Har du spørgsmål eller bare gerne vide lidt mere om OS2borgerPC og OS2display Cloud, er du velkommen til at kontakte direktør Morten Kjærsgaard på 2683 3471 / mortenk@magenta.dk.

Messe (OS2borgerPC + OS2display)
Se eller gense webinar fra d. 8.september

Se eller gense webinar fra d. 8.september – Classroom+

Magenta og Semaphor præsenterer i fællesskab første version af en sikker undervisningsplatform, der kan drives i Danmark. Det er afgørende, at digital vidensdeling kan foregå på en tryg måde for skoler og elever. Platformen, der er open source-baseret, kan anvendes på de fleste PC’er, herunder også Chromebooks.

Læs mere »
Google

Bevar kontrollen med OSelev

Hvordan kan vi genbruge Chromebooks i folkeskolerne og bevare kontrollen? I dag anvender ca. halvdelen af landets folkeskoler Chromebook og Google Workspace Education. Med Datatilsynets mistanker

Læs mere »