Magenta glæder sig til Django Day Copenhagen 2020

Django Danmark afholder d. 25/09 – 2020 den årlige Django Day Copenhagen, hvor udviklere mødes og udveksler erfaring om Django platformen, her deltager vi i de mange spændende foredrag og får indblik i nye tiltag.

Magenta benytter Django platformen, som er et open source Pythonbaseret framework, i flere af vores kerneprodukter fx. OS2bos, OS2datascanner, BookIT og er derfor også corporate members af Django foundation.

Derfor bakker vi naturligvis op om Django Day både med deltagelse og som corporate supporter. 

Vi ser frem til at vores dygtige Django udviklere kommer hjem med inspiration, nye netværk og ideer til hvordan vi kan blive et endnu stærkere Djangohus og hvordan vi fremover kan bidrage endnu mere til det internationale open source community omkring Django.

Læs mere om Django Day Copenhagen 2020 her: www.linkedin.com/posts/django-danmark_django-day-copenhagen-2020-activity-6714808078648270849-tpuO

Se eller gense webinar fra d. 8.september

Se eller gense webinar fra d. 8.september – Classroom+

Magenta og Semaphor præsenterer i fællesskab første version af en sikker undervisningsplatform, der kan drives i Danmark. Det er afgørende, at digital vidensdeling kan foregå på en tryg måde for skoler og elever. Platformen, der er open source-baseret, kan anvendes på de fleste PC’er, herunder også Chromebooks.

Læs mere »
Google

Bevar kontrollen med OSelev

Hvordan kan vi genbruge Chromebooks i folkeskolerne og bevare kontrollen? I dag anvender ca. halvdelen af landets folkeskoler Chromebook og Google Workspace Education. Med Datatilsynets mistanker

Læs mere »