Digitaliseringsmessen 2019

Nu både for det offentlige og erhvervslivet.

Vi har i år fokus på rammearkitektur og it-sikkerhed ved Digitaliseringsmessen – OS2mo og OS2datascanner. Kom forbi vores stand, hvor du også kan få indsigt i vores mange open source software.

Digitaliseringsmessen 2019 finder sted torsdag den 3. oktober, og som noget helt nyt er Digitaliseringsmessen udvidet med en dag for erhvervslivet fredag den 4. oktober.
– Magenta er med begge dage i Hal C på stand B4 i Odense Congress Center.

På Digitaliseringsmessens Guidede Ture den 3. oktober kan du møde Magenta på:

Tur 4: Informations- og IT-sikkerhed. Her giver projektleder Thomas Ottosen en introduktion til OS2datascanner version 3. OS2datascanner er et avanceret scanningsværktøj, som finder personkritiske og personhenførbare informationer på hjemmesider, ESHD-systemer, maildrev, Office 365 og fildrev.

Den nye version 3 har fokus på individuelle rapporter med udgangspunkt i en organisationsstruktur hentet fra IDM. Med en ny og modulær system arkitektur er OS2datascanner skabt til at kunne kobles på mange datakilder for at sikre høj datakvalitet samt at overholde lovgivning med personfølsomme data.     

Du kan opleve OS2datascanner på Tur 4B kl. 13.16 og på Tur 4D kl. 15.16 på Magentas stand B4 i hal C.

Tur 8: Effektiv anvendelse af kommunernes rammearkitektur. Her fortæller projektleder Alex Thirifays om værktøjet OS2mo, som hjælper kommunerne med at holder styr på deres organisation.

Oplysningerne om organisationen og medarbejderne vedligeholdes i OS2mo, og de kan sendes videre til andre it-systemer, der måtte have behov for dem. Det er fx Støttesystemer Organisation, men også rolle- og rettighedsstyringssystemer (ex OS2rollekatakloget) som har behov for oplysningerne til at kunne automatisere fx on- og offboarding af medarbejdere. Oplysningerne i OS2mo er autoritative. De stammer fra Klassifikation og fællesoffentlige kilder (fx CPR og Dansk Adresse Register).

Med OS2mo har kommunen én organisation, som er fælles for alle og altid ens.

Tur 8A kommer forbi Magentas stand B4 kl. 11.39 og Tur 8B kommer kl. 14.21.

Digitaliseringsmessen for erhvervslivet den 4. oktober 2019

Formålet med at udvide digitaliseringsmessen til erhvervslivet er at give såvel de store erhvervsvirksomheder som det vækstende lag af SMV’er et bredt overblik og indsigt i digitaliseringens muligheder. 

Erhvervslivet har, som det offentlige, udfordringer med GDPR og datasikkerhed. OS2datascanner vil derfor være et lige så effektivt scanningsværktøj i forhold til at finde personkritiske og personhenførbare informationer for erhvervslivet som hos kommunerne.

På Magentas messestand vil erhvervslivet ligeledes blive introduceret til de mange muligheder og produkter, der er inden for open source.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte projektleder Alex Thirifays på 8177 2780 / alex@magenta.dk eller direktør Morten Kjærsgaard på 2683 3471 / mortenk@magenta.dk.

Du kan løse mere om digitaliseringsmessen 2019 for det offentlige på:  https://www.digitaliseringsmessen.dk/

Og Digitaliseringsmessen for erhvervslivet på: https://erhverv.digitaliseringsmessen.dk/

Digitaliseringsmessen - det offentlige og erhvervslivet 2019