OSdatascanner har scannet 1 milliard objekter – her er de store datasyndere

OSdatascanner har scannet 1 milliard objekter efter følsomme data. På tværs af mailindbakker, fildrev og hjemmesider har vi fundet utallige CPR-numre, helbredsoplysninger, pas, kørekort og personalesager – allesammen på steder de ikke burde være.

Fællesnævneren her er, at fundene oftest ligger i de ustrukturerede data. Altså de data, man ikke har journaliseringspolitikker og fagsystemer til at håndtere.

Det er de ustrukturerede data, som er mest sårbare over for hacking. Fordi de er ustrukturerede, mangler man ofte det nødvendige overblik over, hvor der kan ligge følsomme data, og i hvor stort et omfang.

Bare det seneste år har medierne delt flertallige historier om datalæk i virksomheder og offentlige myndigheder. Det har aldrig været mere relevant at sikre sig, at man har styr på organisationens persondata – både på medarbejder- og kundeniveau.

Løsningen, mener vi, er OSdatascanner.

OSdatascanner bidrager til kontinuerlig oprydning og sikring af, at der hele tiden er ‘rent bord’ og ikke noget at komme efter for hackere. Samtidig sørger OSdatascanner for at borgere, kunder og kolleger kan føle sig sikre i den data, de deler og opbevarer.

Det er vigtigt, at alle bliver klogere og dygtigere til at håndtere persondata. På denne måde sikrer man at være i overensstemmelse med lovgivningen og samtidig beskytter individets rettigheder og privatliv bedst muligt.

Find ud af hvad der ligger i dine ustrukturerede data – læs mere om OSdatascanner her.

OSdatascanner har scannet 1 milliard objekter