Borger-udsynet giver nye muligheder med OS2cprbroker

Vidste I, at jeres OS2cprbroker løsning kan udnyttes til meget mere end det, den allerede bruges til i dag?

Nedenstående illustrerer de 4 grundprincipper – og udgangspunktet er eksisterende funktionalitet, som skal opsættes og tilpasses den enkelte kommune, så er man i gang.

OS2cprbroker

CPR-kilde

OS2cprbroker opsamler alle hændelser på borgere via abonnement på en kommunekode og på CPR-numre direkte fra serviceplatformen eller en anden offentlig kilde. Dette sker allerede i dag som en del af OS2cprbroker løsningen.

OS2cprbroker

OS2cprbroker og Borger-udsynet

Vi opsamler alle hændelser, der beretter om vigtige data om borgere.

Eksempler på data er indbyggertal, fra- og tilflytninger, kønsfordeling, fødselsrate, gennemsnitlig alder på nybagte forældre, dødsrate, antal borgere med ikke-dansk statsborgerskab, værgemål, forældremyndighed, skilsmisser, registreret partnerskaber og vielser. Og det er bare nogle af de mange oplysninger, OS2cprbroker arbejder med.

Borger-udsynet giver nye muligheder med OS2cprbroker

Business Intelligence

Data fra CPR broker opsættes i en Business Intelligence-løsning. Vi arbejder selv med open source-løsninen Grafana, men det kunne også være Power BI, Targit eller et andet værktøj. 

OS2cprbroker

Deling af grafer i organisationen

Med et BI som Grafana eller Power BI er data i skyen – og derfor let tilgængeligt.

Tag fx. dashboards på farten, hvad enten I anvender en PC, tablet eller smartphone, og I kan nemt dele og indsætte de enkelte grafiske elementer på hjemmesider, intranet eller som en del af en rapport.

OS2cprbroker

Vil du i gang med Borger-udsynet? Kontakt os her.

Borger-udsynet giver nye muligheder med OS2cprbroker

Webinar om bæredygtig it d. 6. juni – Opnå besparelser og reducér dit CO2-aftryk

Kom til webinar om OS2borgerPC, der ud over at beskytte kommunens borgere mod keyloggers og datatyveri også er en bæredygtig it-løsning, der reducerer jeres årlige omkostninger.

I webinaret fortæller it-konsulent fra Gladsaxe Kommune Anders Vejgaard om kommunens erfaringer med brug af OS2borgerPC, og uden at sige for meget, kan vi afsløre, at kommunen årligt sparer 12.000 kwh – svarende til 7 gennemsnitsdanskeres årlige elforbrug. Derudover levetidsforlænger kommunen eksisterende hardware markant, hvilket i sig selv er godt for både pengepungen og kommunens CO2-udslip.

Læs mere »