Kundes hjemmeside bombarderet af besøg – alkohologsamfund.dk

I midten af april havde DR fokus på alkoholforbrug hos primært ældre. På DR.dk blev der linket til en af vores kunder, Alkohol og Samfund, der umiddelbart efter blev deres hjemmeside bombarderet med en voldsom trafik. Sitet hope.dk hjælper voksne med alkoholproblemer og deres pårørende og rådgiver også unge, der lever i familier med alkoholproblemer.

Nyheden blev delt på Facebook og andre sociale medier, og i løbet af meget kort tid var der titusindvis af besøgende på sitet. Mange tog en alkoholtest, der indikerer, om testpersonen bør søge hjælp til at få styr på sit alkoholindtag – dette via kundens hjemmeside.

Ifølge DR havde mere end 30.000 taget testen inden for de første 12 timer, så serveren havde indimellem svært ved at imødekomme de mange forespørgsler. Så snart vi blev kontaktet omkring ”trafikpropperne”, valgte vi at optimere sitet og spørgeskemaet med en faktor 2.000, og de besøgende havde igen en bred port ind på Hope.dk.

Det er positivt, at det efter DR’s tema er blevet endnu nemmere at finde frem til den rette hjælp og vejledning, og vi er stolte af at levere udvikling og rådgivning til Hope.dk og det dygtige team bag.

Læs mere om Huset Magenta hér.

Kundes hjemmeside bombarderet af besøg - alkohologsamfund.dk