Alfresco-teamet imponerer til den årlige BeeCon konference

I samarbejde med Ballerup Kommune har vi lavet en integration af LibreOffice Online til Alfresco, der tilbyder et reelt open source alternativ til Google Docs og Office 365. Løsningen er platformsuafhængig, dvs. at du kan arbejde med dokumentredigering i Alfresco fra et hvilken som helst device (tablet, smartphone, etc), bare du har internetadgang. Derudover er løsningen “self hosted”, så du ikke behøver at betro dine data til en tredjeparts leverandør og tilbyder desuden parallel editering.

Det blev meget vel modtaget og der har været stor efterfølgende interesse, som viser det store potentiale på området.

I år foregik konferencen i den spanske by Zaragoza og som sædvanlig var det med aktiv deltagelse fra Alfresco-udviklere fra forskellige dele af Europa og USA.

Konferencen var proppet med lærerige tekniske sessioner, use-cases og roadmaps. BeeCon er arrangeret af Order of the Bee, som er en uafhængig Alfresco Community organisation.

Mellem de forskellige events og over en god tapas, var der rig mulighed for networking på tværs af landegrænser og kompetencer –  og få sat ansigter på nogle af de centrale Alfrescoeksperter og BeeCon-personer samt etablere kontakt til kommende samarbejdspartnere og kunder.

Nu er Alfresco teamet tilbage igen med opdateret viden og nye input, der gavner vores mange kunder.

Alfresco-teamet imponerer til den årlige BeeCon konference