OS2Webscanner bliver til OS2Datascanner

OS2Webscanner har siden sommeren 2014 været i drift og scannet hjemmesider for personfølsomme oplysninger som for eksempel CPR-numre med stor succes i 12 kommuner. Som følge af EU’s Persondataforordning har vi hen over det seneste åroplevet en stigende interesse for muligheden for at scanne fil- og maildrev.

Et udviklingsprojekt med crowd fundingsmidler

Idéen om at udbygge OS2Webscanner med de nye funktionaliteter blev til et projektoplæg, der dannede grundlaget for crowd funding-projektet mellem Stevns Kommune, Vordingborg Kommune og Magenta. Vordingborg Kommune har i softwareudviklingsperioden på knap 6 måneder fungeret som testkommune.

OS2Datascanner er nu på markedet

Efter en række succesfulde testresultater frigiver vi her i sensommeren OS2Webscanner under et nyt navn, der er mere betegnende for den bredde, som scanneren nu har fået. OS2Datascanner giver mulighed for at scanne bredt i organisationen på hjemmesider, intranet, fildrev og mailbokse.

Med OS2Datascanneren kan man scanne efter regler man selv tilføjer og kombinationer af regler, og disse regler kan sættes på alle typer scanninger – hjemmesider, fildrev og mailbokse. Mailscanningen fungerer i Exchange, som langt de fleste af Magentas kunder anvender som basis-mailsystem. Afhængig af efterspørgslen fra kunder vil vi indarbejde på flere mailsystemer.

Næste udviklingsskridt for OS2Datascanner

Næste skridt bliver scanning af ESDH-systemer, som Magenta også oplever en stor efterspørgsel på. Magenta arbejder på at opbygge en automatiseret proces for vores kommunale kunder, når scanninger foretages.

Fakta om OS2Datascanner:

– OS2Datascanner scanner bredt efter personfølsomme data

– OS2Datascanner scanner alle relevante typer af data på hjemmesider, fil- og maildrev

– OS2Datascanneren scanner billeder og PDF filer

Klik her for at se præsentationsmaterialet for OS2Datascanner

Del på linkedin
LinkedIn
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på email
Email
OS2webscanner bliver til OS2datascanner
OffDig2021 - Magenta Open Source

Ses vi til OffDig 2021?

Så er det på mandag og tirsdag i næste uge, at OffDig, Danmarks største konference om offentlig digitalisering, bliver afholdt. Konferencen finder sted i Musikhuset

Læs mere »