System til Ballerup Kommune sikrer nem adgang til digitale tjenester

OpenDesk er et projekt som udvikles i samarbejde mellem Ballerup Kommune og Magenta. IT-systemet er en portal, der tilbyder let adgang til digitale tjenester for den administrative medarbejder i kommunen.

OpenDesk er webbaseret og platformsuafhængig, hvilket betyder at man kan tilgå og bruge systemet fra alle typer devices.

På forsiden har medarbejderen nem tilgang til de centrale værktøjer og desuden overblik over de vigtigste informationer fra de enkelte redskaber. Derudover er der adgang til chat/videochat og notifikationer i realtid. Den webbaserede brugergrænseflade er selvbærende. Det betyder, at man kan skifte platform for de centrale værktøjer, som eksempelvis Kalender, uden at det har indflydelse på brugergrænsefladen. Teksteditering foregår ved hjælp af en webbaseret editor. Funktionen sikres ved hjælp af en fleksibel arkitektur som understøtter produktet. I Projekter og dokumenter kan man blandt andet invitere relevante aktører (interne, såvel som eksterne) og også uploade og dele dokumenter og koordinere opgaver.

Del på linkedin
LinkedIn
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på email
Email
Få styr på digitatale tjenester med OpenDesk ESDH, udviklet af Magenta
OffDig2021 - Magenta Open Source

Ses vi til OffDig 2021?

Så er det på mandag og tirsdag i næste uge, at OffDig, Danmarks største konference om offentlig digitalisering, bliver afholdt. Konferencen finder sted i Musikhuset

Læs mere »