OS2MO er produktionsklar og implementeret i 7 kommuner

OS2MO er skabt til at holde styr på din organisation og dine medarbejdere, og de første 7 kommuner har fået løsningen – og flere er på vej.

Sammen med OS2Rollekatalog udgør OS2MO et Identity Management System, som udover at holde styr på din organisation også automatiserer håndteringen af, hvem der har adgang til hvilke it-systemer og hvornår.

Rammearkitektur og fremtidssikring

OS2MO er en moderne open source løsning, som bygger på den fællesoffentlige rammearkitektur og ejes af myndighederne selv. OS2MO er et OS2-produkt, der nyder godt af fælles finansiering og governance.

Løsningen bakkes op af en stor del af OS-samarbejdets knap 70 kommuner og nyder godt af at have en styregruppe og en it-arkitekturgruppe i ryggen. Er der behov for rådgivning, er kvalificeret hjælp aldrig mere end et ring væk.

Tag direkte kontakt til projektchef Alex Thirifays (alex@magenta.dk og 81 77 27 80) for at få installeret løsningen. Og henvend dig til OS2 for at høre mere om open source-fællesskabet.

OS2MO er produktionsklar og implementeret i 7 kommuner 1
Klik på billedet for større udgave – åbner i ny fane
Del på linkedin
LinkedIn
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på email
Email
OS2mo grafik hvid
OffDig2021 - Magenta Open Source

Ses vi til OffDig 2021?

Så er det på mandag og tirsdag i næste uge, at OffDig, Danmarks største konference om offentlig digitalisering, bliver afholdt. Konferencen finder sted i Musikhuset

Læs mere »