OS2bookit er Ballerup Bibliotekernes nye lokalebookingsystem

OS2bookit skal sikre at både borgere i Ballerup Kommune og ansatte på bibliotekerne nemt kan reservere lokaler online til f.eks. møder og arrangementer.

Første version af OS2bookit, der er et pilotprojekt, er sat i drift på Ballerup Bibliotekerne. Udfordringen for Ballerup Bibliotekerne er de forskellige regler og rettigheder for ansatte og borgere i forhold til at reservere og booke de forskellige lokaletyper på bibliotekernes mange lokationer.

OS2bookit sørger for at tage højde for de forskellige reservationsregler og åbningstider for de enkelte lokaler. Systemet sørger desuden for at generere pinkoder til borgerne til brug for dørlås på lokalerne.

OS2bookit er blevet til i et samarbejde mellem Magenta og Ballerup Kommune om at udvikle en ressourcestyringsløsning. På sigt skal OS2bookit kunne varetage styringen af både lokaler, biler, materialer m.m., hvor der ligeledes kan være forskellige forudsætninger og regler i forbindelse med brug og reservation.

Systemet bliver frigivet på open source licenser til brug for bl.a. Kommunernes OS2 fællesskab.

Næste skridt er integration til Outlook, NemID og kommunens IdM system, og systemet udbygges til at kunne håndtere flere ressourcetyper.

Del på linkedin
LinkedIn
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på email
Email