Ses vi til OffDig 2021?

Så er det på mandag og tirsdag i næste uge, at OffDig, Danmarks største konference om offentlig digitalisering, bliver afholdt. Konferencen finder sted i Musikhuset i Aarhus d. 6. og 7. september, og her er det muligt at blive klogere på, nyudvikling inden for offentlig digitalisering.

Det vil være muligt at høre oplæg om to af Magentas produkter, nemlig OS2bos og OS2mo, og derudover kan man også komme forbi og høre mere om vores mange andre løsninger samt vores udvikling og opgradering af vores Drupal baserede projekter såsom OS2forms. 

I kan høre oplæg om OS2bos d. 6. september kl. 11.30-11.50, som vil blive holdt af Jens Kjellerup fra Ballerup Kommune. OS2bos er et bevillingssystem, som hjælper kommuner med løbende at holde et økonomisk overblik, og som er med til at sikre, at kommuner undgår budgetoverskridelser.

Dagen efter byderpå oplæg om OS2mo d. 7. september kl. 12.45-13.05, hvor vores programchef/projektleder, Alex Thirifays, bl.a. vil være til stede. Helt overordnet er OS2mo en løsning, der hjælper med at holde styr på data for ansatte i din organisation.

Vi glæder os rigtig meget til at deltage ved konferencen og til at præsentere vores løsninger. Og så glæder vi os naturligvis til at få indblik i andre nye trends og projekter i branchen.

Vi ses til OffDig 2021!

#offdig2021 #opensource #os2 #os2mo #os2bos

Del på linkedin
LinkedIn
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på email
Email
OffDig2021 - Magenta Open Source