Magenta iværksætter et program for praktikanter

Gode erfaringer med tidligere praktikanter betyder, at Magenta nu har udarbejdet et konkret praktikprogram, hvor praktikanter kan komme med faglighed og ekspertise, som vi kan lytte til og lære af.

Direktør i Magenta, Morten Kjærsgaard er glad for det nye praktikprogram:

 ”Vi har efterhånden haft en del praktikanter igennem virksomheden. Indtil nu har det været ad hoc og forholdsvis ukoordineret, men de giver virkelig værdi og ny viden til Magenta. Så nu sætter vi det i system, sådan at praktikanterne får nogle bedre rammer til at udfolde sig. Målet er, at vi konstant har 1-2 praktikanter i virksomheden, og jeg håber, at nogle af dem falder så godt til, at de bliver efter praktikperioden, enten som studentermedarbejdere eller på fuld tid.”

Magentas praktikprogram er skruet sammen, så praktikanterne får et struktureret forløb med både en faglig sparringspartner og en tilknyttet projektleder, der giver råd og vejledning gennem hele praktikforløbet. Praktikanten vil blive tilknyttet konkrete projekter fra start og tildelt relevante opgaver i forhold til deres kompetencer og faglige ønsker.

Vi starter vores praktikprogram med at søge to praktikanter. Du kan læse opslagene her:

UX-praktikant til København eller Aarhus

Kommunikationspraktikant til København eller Aarhus


Læs meget mere om Magentas praktikprogram og følg vores Linkedin, hvor vi løbende poster vores nyeste tiltag.

Del på linkedin
LinkedIn
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på email
Email
Praktikprogram hos Magenta - stærkt open source fokus​
OffDig2021 - Magenta Open Source

Ses vi til OffDig 2021?

Så er det på mandag og tirsdag i næste uge, at OffDig, Danmarks største konference om offentlig digitalisering, bliver afholdt. Konferencen finder sted i Musikhuset

Læs mere »