Magathon – Udviklerdage i Magenta

Torsdag den 6. og fredag den 7. juni 2019 brugte Magenta to dage på udviklingsarbejde. Vi kaldte det et Magathon – en sammenskrivning af MAGenta og hackATHON, som er en begivenhed, hvor it-udviklere mødes og samarbejder intensivt om udvikling af prototyper, konceptudvikling osv. inden for et specifikt emne eller centreret om data.

Gennem de to dage samarbejdede vores udviklerne i grupper om forskellige temaer til bl.a. forbedring af vores interne arbejdsgange. Vi fik også forslag til, hvordan vi bruger og indarbejder nye teknologier i virksomheden.

Temaer som bl.a. brug af Kubernetes som platform til vores Docker-baserede løsninger, forbedring af projektstyringssystemet Redmine og digitalisering af vores behandlingsfortegnelsessystem var genstand for gruppearbejdet, og dagen sluttede med præsentationer af prototyper og løsningsmodeller.

Vores første Magathon – men bestemt ikke den sidste – gav mange idéer til videreudvikling og forbedring af Magentas interne arbejdsgange, som vi arbejder videre med. På sigt ligger der også et stort potentiale i arbejdet i forhold til løsninger hos vores kunder.

Del på linkedin
LinkedIn
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på email
Email
Magathon – Udviklerdage i Magenta 2019
OffDig2021 - Magenta Open Source

Ses vi til OffDig 2021?

Så er det på mandag og tirsdag i næste uge, at OffDig, Danmarks største konference om offentlig digitalisering, bliver afholdt. Konferencen finder sted i Musikhuset

Læs mere »