Bookit er Ballerup Bibliotekernes nye lokalebookingsystem

Bookit skal sikre at både borgere i Ballerup Kommune og ansatte på bibliotekerne nemt kan reservere lokaler online til f.eks. møder og arrangementer.

Første version af Bookit, der er et pilotprojekt, er sat i drift på Ballerup Bibliotekerne. Udfordringen for Ballerup Bibliotekerne er de forskellige regler og rettigheder for ansatte og borgere i forhold til at reservere og booke de forskellige lokaletyper på bibliotekernes mange lokationer.

Bookit sørger for at tage højde for de forskellige reservationsregler og åbningstider for de enkelte lokaler. Systemet sørger desuden for at generere pinkoder til borgerne til brug for dørlås på lokalerne.

Bookit er blevet til i et samarbejde mellem Magenta og Ballerup Kommune om at udvikle en ressourcestyringsløsning. På sigt skal Bookit kunne varetage styringen af både lokaler, biler, materialer m.m., hvor der ligeledes kan være forskellige forudsætninger og regler i forbindelse med brug og reservation.

Hvis vi finder en fælles forståelse med OS2-fællesskabet omkring økonomi, bliver kildekode mv. overdraget til foreningen.

Næste skridt er integration til Outlook, NemID og kommunens IdM system, og systemet udbygges til at kunne håndtere flere ressourcetyper.

Sådan arbejder vi i huset Magenta

I Magenta har vi udviklet en leverancemodel, der sikrer, at jeres projekt kommer igennem de nødvendige skridt, for det bedst mulige slutresultat. Modellen er baseret på best practices, tyve års erfaring med IT-udvikling og har fokus på kvalitet.

Del på linkedin
LinkedIn
Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på email
Email
Bookit er Ballerup Bibliotekernes nye lokalebookingsystem
OffDig2021 - Magenta Open Source

Ses vi til OffDig 2021?

Så er det på mandag og tirsdag i næste uge, at OffDig, Danmarks største konference om offentlig digitalisering, bliver afholdt. Konferencen finder sted i Musikhuset

Læs mere »