Magenta ydelser

Magentas opgaver og kompetencer spænder fra udvikling, drift, rådgivning og vedligehold til support på systemer, infrastruktur og software. Vi nytænker og udfordrer markedet og er stolte af vores innovative kræfter, der flytter vores kunder fremad og giver dem den nyeste viden og software. Derudover yder vi rådgivning, support og udvikling på en række Linux-distributioner, Docker, Apache, MySQL og LibreOffice.

Vi har lavet en liste over nogle af de open source teknologier, som er blandt vores spidskompetencer:

Django Magenta

Django

Optimér arbejdsgange og processer med Django

Django er et Open Source framework til højniveau-programmeringssproget Python, som opfordrer til hurtig udvikling og et rent og pragmatisk design.

Læs mere »
OS2borgerPC banner

OS2borgerPC

Webbaseret applikation

OS2borgerPC er et remote managment system til offentligt tilgængelige publikums-computere.

Læs mere »
OS2datascanner banner

OS2datascanner

Effektiv beskyttelse mod sikkerhedsbrister

OS2datascanner er et avanceret scanningsværktøj, som finder personkritiske og personhenførebare informationer på hjemmesider, intranet, netværksdrev og mailservere.

Læs mere »
Plone CMS Magenta

Plone

Opret og vedligehold kvalitetsindhold med Plone

Plone er et Content Management System (CMS). Et CMS gør det muligt at opbygge og vedligeholde et websted uden brug af specielle forfatter-programmer.

Læs mere »
Rammearkitekturen

Rammearkitektur

Spark monopolet ud af kommunen

Med Rammearkitekturen indføres standarder, åbne snitflader og en løst koblet IT-arkitektur. Rammearkitekturen kan overflødiggøre eller automatisere diverse processer og arbejdsgange ved at genbruge data mellem systemerne.

Læs mere »
Rest-integration Magenta

REST-integration

Kommunikation imellem it-systemer og til at løse fælles opgaver.

Hos Magenta arbejder vi indenfor de fællesoffentlige retningslinjer for anvendelse af web-services og særligt REST webservices i it-løsningerne i den offentlige sektor.

Læs mere »
Security Assertion Markup Language

SAML-baseret sikkerhed og fødereret login

Log på din løsning – én gang for alle

Med SAML-baseret og fødereret login skal brugerne logge ind en enkelt gang for alle systemer, der er omfattet i løsningen. En sådan løsning kaldes også for Single Sign-On (SSO) eller enkeltlogon.

Læs mere »

Arkivering

Magenta tilbyder billigere arkivering takket være udviklingen af open source værktøjet Data Preservation Toolkit.

Når dit it-system skal afleveres til offentligt arkiv, skal det omdannes fra en driftsversion til en arkiveringsversion.

CMS/CMF

Vi udvikler både traditionelle CMS-systemer og større enterprise CMS.

Magenta har leveret løsninger til web siden 1999. I dag er vi én af Danmarks førende leverandører af Content Management Systemer på open source vilkår.

Informationssikkerhed

Vi tager hånd om, at de produkter, vi leverer, er i overensstemmelse med EU's persondataforordning, så kunderne kan føle sig trygge som dataansvarlige.

Vi arbejder med data under sikre forhold via krypterede forbindelser, og vores hostingpartner er ISO 27001-certificeret. Vores produkter er designet til at behandle persondata. Derfor arbejder vi hjemmevant og målrettet efter Privacy by Design principper.

Rammearkitektur

Automatisering af processer og arbejdsgange sikres ved genbrug af data mellem fagsystemer.

Rammearkitekturen sørger for at løsne det tekniske og økonomiske greb i kommunerne. Ved at indføre standarder, åbne snitfalder og den løst koblede it-arkitektur sikres det, at der ikke skabes afhængigheder til specifikke leverandører.