Magenta tilbyder nu IT-kompetencer på konsulentbasis

Magenta har i 24 år udviklet og driftet software-løsninger til offentlige og private kunder i Danmark og Grønland. Det betyder, at vi har adgang til erfarne IT-specialister, dels i vores egen organisation, dels hos vores partnere og i freelance-netværket i ind- og udland.

 

Gode grunde til at leje IT-specialister

Ud over den generelle udfordring, virksomheder og organisationer har med at tiltrække og fastholde IT-kompetencer, kan det være kostbart og tidskrævende at finde tilstrækkeligt erfarne profiler, der hurtigt kan skabe resultater i forhold til forretningskritiske IT-opgaver.

Vi giver jer mulighed for at bruge os og vores netværk til at finde de kompetencer, I har behov for. I får præcis de kompetencer, I skal bruge, når I skal bruge dem og ikke længere end nødvendigt. Det er desuden en stor fordel at få erfarne konsulenter ind, der ikke bestiller andet end at arbejde inden for netop det område, der er relevant for jer.

 

Fleksibel kommerciel model og lav risiko

Når I beslutter jer for at bruge en konsulent, betaler I pr. time i den periode, I benytter konsulenten. Konsulenter forventes at være produktive fra dag 1, men skal selvfølgelig onboardes i forhold til opgaven.

De første 14 dage bruger vi til at sikre vores match mellem jeres krav og den konkrete konsulent. Er der mod forventning ikke et tilstrækkeligt match, kan I opsige aftalen fra dag til dag og få stillet en anden konsulent til rådighed, eller I kan vælge at udtræde af aftalen. 

Efter 14 dage har vi typisk 30 dages opsigelse, så vi kan nå at finde nye opgaver til konsulenten. 

 

Hvilke IT-kompetencer tilbyder vi?

Magenta er kendt for vores kompetencer inden for udvikling og arkitektur, især open source-baseret software og cloud, men vi kan skaffe de fleste typer IT-profiler. Det kan således også være projektledere, product owners, scrum masters, supportere, data specialister og mange andre. Nogle af de teknologier vi mestrer er:


Det koster ikke noget at spørge

I kan med fordel kontakte vores konsulentchef Jesper Lytton for at få en snak om jeres opgave, og beregnet en timepris.

Vi glæder os til at høre fra jer.

IT-konsulenter

Kontakt

Jesper Lytton

Jesper Lytton

Konsulentchef

jl@magenta.dk

+45 42 56 99 24