Studerende med PHP/Drupal kompetencer

Hos Magenta har vi meget at lave på vores Drupal projekter og søger derfor en studerende til vores Drupal team. Du vil indgå i en hverdag, hvor du får udviklings- og implementeringsopgaver fra dag et, og der vil være rig mulighed for at sparre med erfarne kollegaer, så du kan udvikle dine kompetencer.

Hos Magenta laver vi open source software produkter, som hjælper vores kunder med alt fra organisationsdata til GDPR håndtering. Et af vores forretningsområder er Drupal CMS systemet, som vi benytter både til at lave klassiske CMS løsninger, intranet og mere avancerede selvbetjeningsløsninger. Lige nu oplever vi rigtig stor efterspørgsel på vores løsninger og søger derfor en ny kollega.

Hvem er du

Vi forventer at du har udviklingserfaring og kan demonstrere det. Til gengæld er det ikke så vigtigt for os præcis, hvilken uddannelse du er i gang med at tage, så længe du kan arbejde minimum 15 timer ugentligt på vores kontor i Aarhus indenfor normal kontortid.

Har du erfaring med PHP og eller Drupal er det meget store plusser, men har du beskæftiget dig med lignende sprog eller CMS’er og er lærenem er vi også klar til at oplære dig. Det vigtigste er, at du er ansvarsfuld og selvstændigt kan følge opgaver til dørs. 

Typiske opgaver kan være: 

  • Udvikling af ny funktionalitet baseret på kundeønsker
  • Debugging og afhjælpning af fejl
  • Support til kunder
  • Konfigurering af systemer

Om os

Magenta er en virksomhed stiftet i 1999 med fokus på udviklingen af egne open source produkter. Over de seneste 5 år har vi oplevet meget vækst og blev i 2020 kåret som Gazelle virksomhed. Vi er en virksomhed, hvor vi lægger vægt på en god balance mellem arbejde og fritid, og hvor det skal være rart at gå på arbejde. Både fordi man bliver fagligt udfordret, og fordi det sociale også skal fungere.

Vi er 50 medarbejdere, og vi har en flad struktur, hvor alle bidrager med det, de er bedst til. Vi lægger fokus på trivsel, fleksibilitet og frihed under ansvar.

Du kan læse mere om vores arbejdsmiljø her. [https://www.jobindex.dk/virksomhed/26176]

Vi har kontorer i Aarhus, København og Nuuk, og vi kan tilbyde gode arbejdsforhold, en uhøjtidelig og afslappet atmosfære med plads til læring og nytænkning og ikke mindst muligheden for at sætte præg på fremtidens IT.

Skriv og fortæl os, hvorfor vi skal tale med dig. Vi vil meget gerne ansætte dig, så du kan begynde så hurtigt som muligt.

Er du interesseret i stillingen så send en ansøgning til apply@magenta.dk

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte Frederik Denning, Chef for Drift og DevOps på fd@magenta.dk eller telefonisk på: 81 77 80 98.


Magenta har arbejdet med open source-teknologier siden 1999. Vi udvikler løsninger inden for web, grunddata, samarbejdsværktøjer, ESDH, design og integration mellem fagsystemer til primært større offentlige institutioner. I dag er Magenta blandt de største danske kommercielle open source-leverandører. I efteråret 2017 etablerede Magenta virksomhed i Grønland. Målet er at udbrede gode open source-løsninger til selvstyret og til de grønlandske kommuner og virksomheder.

Datafordeleren på Grønland - python programmering
Kontaktperson
Frederik Denning
Frederik Denning
Frederik Denning
Projektleder i København
fd@magenta.dk
81778098