Kommunikationspraktikant, København eller Århus

Hos Magenta søger vi en kommunikationspraktikant til enten København eller Århus, der kan hjælpe os med højne synligheden af vores virksomhed og højne kvaliteten af vores eksterne kommunikation. Da vi ikke tidligere har haft dedikerede medarbejdere til at varetage kommunikationsopgaver, søger vi en praktikant der har mod på at tage ansvar og give os modspil.

Konkrete opgaver består

  • Analyse af kommunikationsstrategi
  • SEO-arbejde, herunder analyse og eksekvering
  • SoMe-arbejde, specifikt med fokus på professionelle platforme som LinkedIN

Rollen og de opgaver den indebærer er løst definerede, og du vil derfor i høj grad kunne være med til at fastsætte dine egne arbejdsområder- og opgaver. Derfor forventer vi også, at du kan arbejde selvstændigt og selv identificere forbedringspunkter og tage initiativ til at løse dem. Da vi forventer at der vil være en rimelig mængde content creation, forventer vi at du har skriveredskaberne på plads.

Det er selvfølgelig et stort plus, hvis du har erfaring, men du kan sagtens være i slutningen af din uddannelse eller helt nyuddannet.  Praktikken kan udformes både som en virksomhedspraktik eller som en studiepraktik. Optimalt set vil forløbet vare 2-6 måneder, og tilpasses efter dine behov og ønsker.

Hvem er vi

Magenta er en Open Source software virksomhed, med en lang række forskellige kunder, herunder en række offentlige. Vi er en organisation der er baseret på tillid og medejerskab, og hvis man bliver en del af organisationen, så er det fordi vi forventer at man er parat til at løfte et ansvar. Den tillid vil man blive vist fra starten.

Om praktikforløbet

Selvom vi forventer at du kan arbejde selvstændigt, forventer vi ikke at du kommer ind og kan sætte alting i sving på egen hånd. Du vil naturligvis få kollegaer at sparre med, feedback på dine idéer og resultater, og du vil få nogle konkrete opgaver og målsætninger at arbejde ud fra.

Du kan læse mere om vores praktikforløb her.

Send dit CV og en kort motiveret ansøgning.

Skriv til Thomas Ottosen på to@magenta.dk, hvis du er interesseret i et praktikforløb i Århus eller til Frederik Denning på fd@magenta.dk, hvis du er interesseret i et praktikforløb i København.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kommunikationspraktikant, København eller Århus
Kontaktperson

Frederik Denning

Frederik Denning
Projektleder i København
fd@magenta-aps.dk
+45 81778098

Thomas Ottosen - OS2datascanner, OS2cprbroker, OSflow

Thomas Ottosen
Projektleder i Århus
to@magenta.dk