IT-pro­jekt­le­der med erfaring og overblik

En af vores projektledere i Aarhus har efter 5 år fundet nye græsgange, så vi leder efter en erfaren projektleder, der både kan begejstre og have det rolige overblik, internt såvel som hos kunderne.

Om dig og jobbet

Som projektleder i Magenta spænder dit arbejde bredt: Du er teamlead, der afholder MUS-samtaler, du er ansvarlig for budgetterne inden for dit eget område, og du skal kommunikere med kunder. Derfor er det vigtigt, at du kombinerer en rolig og empatisk facon med forretnings- og økonomiforståelse.

Du er vant til daglig projektledelse og realisering af projekter med eksterne samarbejdspartnere. Du kan arbejde agilt efter SCRUM-metoden, og du kan holde overblikket over flere samtidige udviklingsprojekter. Som projektleder hos Magenta får du meget forretningsansvar, og det er derfor essentielt, at du forstår vigtigheden af budgetoverblik, ligesom du har mod på at udforske og opsøge nye forretningsmuligheder inden for dit eget felt.

Hos Magenta lægger vi vægt på sparring og på at gøre hinanden bedre. Du vil indgå i et projektlederteam med 5-6 andre projektledere. Her vil du på ugentlige møder og på hele projektlederdage få mulighed for at sparre med dine kollegaer, ligesom et godt råd aldrig er mere end et opkald eller et nabokontor væk. Vi mener, det er vigtigere at kende sine egne svagheder og styrker end at give udtryk for, at man kan det hele.

Du vil være ansvarlig for et team, der leverer Drupal- såvel som Alfresco-løsninger til kommuner og til Region Midtjylland. Derudover vil du få ansvar for projektledelse af vores workflow-løsning, som en række større fonde benytter. Kendskab til teknologierne er en fordel, men ikke et krav.

Om os

Magenta er et utraditionelt og idealistisk IT-firma i rivende udvikling. Vi leverer open source-produkter og integrationer, primært til den offentlige sektor i Danmark og Norden.

Magenta består af godt 40 medarbejdere. Vi har kontorer i Aarhus, København og Nuuk, og vi kan tilbyde gode arbejdsforhold, en uhøjtidelig og afslappet atmosfære med plads til læring og nytænkning og ikke mindst muligheden for at sætte præg på fremtidens IT.

Vi ‘bor’ på Trøjborg, hvor vi har fået lov til at leje Kochs Skoles gamle lærerbolig. Her boltrer vi os på godt 500 vidunderlige kvadratmeter fordelt på fire etager. Huset er indrettet med genbrugsmateriale og i respekt for den ånd, som man mærker, så snart man træder ind i entreen.

Vi leverer en række systemer til primært kommuner og regioner, blandt andet Alfresco, rammearkitektur-komponenter, Datascanner og specialdesignede fagsystemer. Vi har også Plone og Django på inventarlisten. Desuden får vi flere og flere kunder, der kombinerer systemer og ønsker REST-integration og SAML-baseret sikkerhed. Tag et kig på vores hjemmeside, hvis du vil grave dybere.

Send et CV og en motiveret ansøgning. Vi vil meget gerne ansætte dig, så du kan begynde så hurtigt som muligt.

Opslaget er aktivt til udgangen af februar. Vi holder samtaler løbende, så du skal ikke vente for længe med at sende os en ansøgning.

Har du brug for yderligere oplysninger, kan du kontakte programleder Alex Thirifays på 81 77 27 80 eller direktør Morten Kjærsgaard på 26 83 34 71.

Ellers er det bare at få sendt din ansøgning med CV til: mortenk@magenta.dk.

Mere om Magenta

Magenta har arbejdet med open source-teknologier siden 1999.

Vi udvikler løsninger inden for web, grunddata, samarbejdsværktøjer, ESDH, design og integration mellem fagsystemer til primært større offentlige institutioner. I dag er Magenta blandt de største danske kommercielle open source-leverandører.

I efteråret 2017 etablerede Magenta virksomhed i Grønland. Målet er at udbrede gode open source-løsninger til selvstyret og til de grønlandske kommuner og virksomheder.

“Arbejdet hos Magenta er en balance mellem ansvar og de krav, som stilles til mig. Hos Magenta arbejder vi meget med, at den enkelte har et overblik over sit ansvar, og vi har en stor indflydelse på vores ansvarsområder. Det giver mig en ro i maven i forhold til, at jeg er far til 3, aktiv i bestyrelsesarbejde og har en kone med et travlt job.” – Thomas Ottosen, projektleder i Aarhus og salgsansvarlig.

Magenta overleverer færdigt projekt til en kunde
Kontaktperson

Morten Kjærsgaard

Morten Kjærsgaard
Direktør
mortenk@magenta.dk
+45 2683 3471

Alex Thirifays

Alex Thirifays
Projektleder
Alex@magenta.dk
+45 81 77 27 80