Forretningskonsulent – gør hverdagen lettere for vores kunder i Grønland

Er du klar på et nyt eventyr? Og vil du have en hverdag i Grønlands smukke natur blandt høje fjelde og udsigt til fjorden?

Bliv forretningskonsulent i Magenta. Her kommer du til at udvikle dig fagligt, når du hjælper vores kunder med at identificere, definere, udvikle og implementere it-løsninger, der skaber værdi.

”Uanset om du hjælper vores kunder i Nuuk eller kommer ud med helikopter og fly til andre steder i Grønland – så får du nogle oplevelser, du aldrig glemmer,” fortæller direktør i Magenta Grønland, Bent Handberg.

Optimer kundens forretningsprocesser med it

Du får din hverdag ude hos vores kunder, som især tæller Selvstyret og Grønlands kommuner. Her fungerer du som deres forretningsudvikler på en række forskellige projekter – til at starte med vil det især være skatterelaterede projekter, men det kan også være opgaver relateret til Elektronisk Patient Journal (EPJ), elektronisk sags- og dokumenthåndtering (ESDH) eller andre spændende fagområder i den offentlige forvaltning.

”Du kommer til at prøve kræfter med management consulting. Det vil sige, at du ikke bare fungerer som kundens forretningsudvikler, men også deres rådgiver,” fortæller Bent Handberg.

Projekterne er alsidige, og derfor er det forskelligt, hvornår du træder til. Nogle gange er du med i projektets flow fra start til slut, andre gange er du med i slutfasen.

Afhængigt af projekterne kommer du bl.a. til at:

 • Designe og beskrive forretningsprocesser på en klar og struktureret måde, så de kan integreres i udviklingen af understøttende it-løsninger.
 • Udvikle og implementere skræddersyede løsninger, der adresserer kundens behov og udfordringer, herunder krav til it-understøttelse.
 • Løbende følge op på, at løsningen bliver forankret og skaber værdi ude hos kunden.
 • Rådgive om strategiske og operationelle spørgsmål med henblik på at optimere effektivitet og resultater.
 • Opbygge og vedligeholde stærke relationer med nøglebeslutningstagere hos vores kunder.
 • Bidrage til udviklingen af innovative tilgange og værktøjer til forretningsudvikling og it-integration.

Mange oplevelser – i naturen og kulturelt

Er du ikke bosiddende i Grønland i forvejen, står vi klar til at hjælpe dig på plads – fx ved at finde bolig og sikre en god flytning herop.

Samtidig kan du se frem til at bo i en spændende by med mange kulturelle tilbud, fx biograf, kunstmuseum, et rigt cafeliv samt mulighed for at spille håndbold, gå til crossfit, svømning etc. Du kan også dyrke lystfiskeri, sejlads eller tage på skiture i de smukke landskaber. Mulighederne er mange.

”Jeg elsker Grønland, naturen og atmosfæren – men mest af alt alle de skønne mennesker, jeg har mødt,” fortæller it-projektleder Reidun Jakobsen.

Dygtig forretningskonsulent med teknisk viden

Som person er du dygtig til at kommunikere med forskellige kunder og leverandører og formidle processer og tekniske emner på en let forståelig måde. Du forstår samtidig at skabe gode relationer til kunden og har let ved at indgå i deres hverdag.

Derudover forestiller vi os, at du har:

 • erfaring med konsulentarbejde eller forretningsudvikling, gerne inden for den offentlige sektor.
 • stærke analytiske og problemløsende evner, især i forhold til at identificere behov for it-understøttelse.
 • fremragende kommunikations- og præsentationsfærdigheder.
 • evnen til at arbejde selvstændigt såvel som i teams.
 • erfaring med eller viden om skatteområdet (ønsket, men ikke påkrævet).
 • gode interkulturelle evner og lyst til at lære mere om den grønlandske kultur.

Velkommen til Magenta

Vi er Nordens største open source-virksomhed, og fra vores kontorer i Aarhus, København og Nuuk leverer vi it-løsninger til både det private og det offentlige i Danmark og Norden.

Du får tre kolleger, der arbejder i Nuuk som it-konsulenter. Størstedelen af vores tid tilbringer vi ude hos kunderne. Men som team er vi der for hinanden og bakker hinanden op over mail, telefon og møder, når det passer ind.

Nysgerrig?

Så send os din ansøgning og dit CV til apply@magenta.dk hurtigst muligt – og gerne hellere i dag end i morgen.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør i Magenta Grønland, Bent Handberg, på +45 81 77 72 08 eller +299 556 675.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Magenta har arbejdet med open source-teknologier siden 1999. Vi udvikler løsninger inden for web, grunddata, samarbejdsværktøjer, ESDH, design og integration mellem fagsystemer til primært større offentlige institutioner. I dag er Magenta blandt de største danske kommercielle open source-leverandører. I efteråret 2017 etablerede Magenta virksomhed i Grønland. Målet er at udbrede gode open source-løsninger til selvstyret og til de grønlandske kommuner og virksomheder.

Projektleder Grønland
Kontaktperson

Bent Handberg

Bent Handberg
Direktør Magenta Grønland
bh@magenta.dk
+299 556 675 / +45 54 31 11 81