Dygtig udvikler til open source-leverandør

Du er en dygtig udvikler med indgående erfaring med Python, REST-integrationer, it-arkitektur og DevOps, og du prioriterer at skrive open source-kode.

Magenta leverer open source-produkter og integrationer, primært til den offentlige sektor i Danmark og Norden. Vi tilbyder gode arbejdsforhold, en uhøjtidelig, dynamisk og afslappet atmosfære med plads til læring og nytænkning og ikke mindst muligheden for at sætte præg på fremtidens it.

Vi er Nordens største open source-virksomhed, og vi har kunder i både det private og det offentlige med kontorer i Aarhus, København og Nuuk. Stillingen, vi slår op, er til kontoret i København eller Aarhus.

Om stillingen og dig

Vi er lige nu i gang med et spændende projekt, som vil spille en helt central rolle i det offentlige Danmarks it-infrastruktur. Vi søger i den forbindelse en udvikler, der ikke blot er skarp til Python, men også kan tilegne sig forretningsindsigt og har godt fat i moderne it-arkitektoniske principper, der bl.a. sørger for, at data kan udveksles nemt mellem systemer.

Du er derfor en dygtig udvikler, som:

  • Har indgående erfaring med Python (+5 år)
  • Har arbejdet meget med REST-api’er
  • Er 100 meter mester til at lave integrationer mellem systemer i øvrigt
  • Har erfaring med IT-arkitektur generelt

Der vil blive stillet særlige krav til dig som open source-udvikler, fordi koden og API’er skal kunne bruges af andre. Derfor skal tests og dokumentation i den grad være i orden. Fokus på kvalitetskode er også i højsædet, fordi du skal være stolt over det, du udvikler, og fordi vores kunder skal bibeholde den tillid, de har til os i dag. Endelig skal du have lyst til at arbejde i en DevOps-kultur, hvor udviklerne har hands-on fra idé over udvikling og tests til udrulning.

Udover at være en blændende dygtig Python-udvikler er det en fordel, hvis

  • Du er full-stacker
  • Du har database-kompetencer
  • Du har erfaring fra DevOps-universet og
  • Du har færdigheder inden for Windows-verdenen.

Om os

Magenta er et utraditionelt og idealistisk IT-firma i rivende udvikling. Vi leverer open source-produkter og integrationer, primært til den offentlige sektor i Danmark og Norden.

Magenta en netværksorganisation, hvor samarbejdet og videndeling på tværs af virksomheden er lige så vigtige faktorer som det enkelte teams’ autonomi og kontinuerlige læring.

Vi lægger fokus på trivsel, fleksibilitet og frihed under ansvar – kom et skridt nærmere vores arbejdsplads ved at trykke her.

Vi har kontorer i Aarhus, København og Nuuk.

Vi leverer en række systemer til primært kommuner og regioner, blandt andet Alfresco, rammearkitektur-komponenter, herunder OS2mo, Datascanner og specialdesignede fagsystemer. Vi har også Drupal og Django på inventarlisten. Desuden får vi flere og flere kunder, der kombinerer systemer og ønsker REST-integration og SAML-baseret sikkerhed. Tag et kig på vores hjemmeside, hvis du vil grave dybere.

Skriv og fortæl os, hvorfor vi skal tale med dig. Vi vil meget gerne ansætte dig, så du kan begynde så hurtigt som muligt.

Vi holder samtaler løbende, så du skal ikke vente for længe med at sende os en ansøgning.

Har du brug for yderligere oplysninger, kan du kontakte programchef Alex Thirifays på alex@magenta.dk eller 81 77 27 80 eller direktør Morten Kjærsgaard på 26 83 34 71.

Ellers er det bare at få sendt din ansøgning med CV til: alex@magenta.dk.


Magenta har arbejdet med open source-teknologier siden 1999. Vi udvikler løsninger inden for web, grunddata, samarbejdsværktøjer, ESDH, design og integration mellem fagsystemer til primært større offentlige institutioner. I dag er Magenta blandt de største danske kommercielle open source-leverandører. I efteråret 2017 etablerede Magenta virksomhed i Grønland. Målet er at udbrede gode open source-løsninger til selvstyret og til de grønlandske kommuner og virksomheder.

Datafordeleren på Grønland - python programmering
Kontaktperson

Alex Thirifays - Rammerkitektur, OS2MO, LoRa

Alex Thirifays
Projektleder i København
alex@magenta.dk
+45 81 77 27 80