Controller til IT-virksomhed i København

Der er tale om en nyoprettet stilling på 37 timer/uge. Stillingen afløser en freelance-bogholder, der har taget sig af løn, skat og de øvrige grundopgaver. Vi har imidlertid brug for at opgradere på økonomifunktionen, sådan at vi bedre sikrer overblik, fremdrift og likviditetsoverblik – og får lavet en mere effektiv debitorstyring.

Velkommen til Magenta

Magenta har arbejdet med open source-teknologier siden 1999. Vi er 50 medarbejdere fordelt nogenlunde ligeligt på kontorerne i København og Aarhus. Og så har vi en enkelt medarbejder i Grønland. Vi udvikler løsninger inden for web, grunddata, samarbejdsværktøjer, ESDH, design og integration mellem fagsystemer til primært større offentlige institutioner. I dag er Magenta den største danske leverandør med et rent open source-fokus.

Dine ansvarsområder

Som controller bliver du ansvarlig for Magentas økonomifunktion. Opgaverne spænder fra de lettere bogholderiopgaver til rollen som sparringspartner for ledergruppen og direktøren. Dit arbejde er vigtigt i forhold til Magentas udvikling.

Dine opgaver vil bestå af:

  • Varetagelse af den daglige bogføring
  • Løn, moms og skat
  • Debitorstyring og kontoafstemning
  • Budgetter og analyser
  • Måneds- & kvartalsrapportering til projektledergruppen
  • Forberedelse af årsregnskab til revisor
  • Kontakt til bank, myndigheder etc.
  • Optimering og opbygning af processer

Din profil

Der er mange indgangsvinkler til denne stilling. Vi forestiller os dog, at du enten er merkonom eller har en HD(R) eller lignende samt et par års erfaring fra en tilsvarende stilling, så du kender processen i en effektiv månedsafslutning og rapporteringsproces samt har erfaring med debitorprocessen.

Måske er du nyuddannet cand.merc.aud med nogle års erfaring med ovenstående arbejdsopgaver.

Vigtigst af alt er, at du har en bred erfaring med regnskab og er nysgerrig på at udvikle dig i rollen. Du er struktureret, selvkørende og tager ansvar for dine opgaver. Du har en høj grad af selvstændighed og forstår at bevare overblikket over de mangeartede opgaver.

Du kender muligvis til it-virksomheder, men det er ikke et krav.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til processen, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Nadia Zaabi på 72 45 90 44. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte direktør Morten Kjærsgaard på 26 83 34 71.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link og senest den 15. maj 2019. Ansøgninger, der ikke er sendt via linket, kommer ikke i betragtning.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Ansøg her

Magenta - storleverandør til de danske kommuner
Kontaktperson

Morten Kjærsgaard

Morten Kjærsgaard
Direktør for Magenta
morten@magenta.dk
+45 26 83 34 71

Nadia Zaabi
Rekrutteringskonsulent hos Jobindex
+45 72 45 90 44